‘Najmekši’ kafić na svijetu: Sve goste grle slatki sibriski haskiji

Na Tajlandu otvoren kafić u kojem možete maziti haskije
Foto: Facebook

Ljubitelji sibirskih haskija na Tajlandu dolaze na svoje – u njihovom društvu mogu uživati u jedinstvenom kafiću čije glavne zvijezde su psi.

Nakon što pojedu kolač i popiju kavu, gosti operu ruke, na cipele navuku zaštitne navlake (da pse zaštite od vanjskih bakterija) i čekaju, piše 24sata.hr.

Vlasnici tada otvaraju vrata, a prema gostima pojuri 20-ak razdraganih haskija. Skaču po njima, poziraju, igraju se, podmeću svoje trbuhe na maženje…

[email protected] otvorila je lokalna obitelj u Bangkoku. Oni se inače bave uzgojem i prodajom haskija pa su odlučili malo proširiti posao i ponuditi nešto novo.

Gepostet von Boon Kien am Donnerstag, 22. November 2018

Pse puštaju u određeno vrijeme, u 12.30, 15.30 i 18.30 sati (večernji termin dostupan je samo vikendom), i tada se gosti kafića mogu nesmetano igrati s njima. Kada se umore, psi se primire i tada su spremni pozirati za selfije s posjetiteljima.

Inače, kako je na Tajlandu vrlo toplo, a to je vrsta pasa koja voli hladnije krajeve, vlasnici su im u prostore u kojima borave ugradili klima uređaje.

Thailand's Husky Café Is A Doggone Good Time

This is Thailand's husky café. 🐕

Gepostet von INSIDER am Montag, 25. Februar 2019

Reci što misliš