Nakon 10 divnih sinova roditelji napokon dobili djevojčicu

Nakon par mjeseci, na pregledu, liječnik im je rekao da čekaju djevojčicu – roditelji nisu mogli vjerovati.

Nakon deset sinova roditelji su primili vijest koja ih je ugodno iznenadila – liječnik im je rekao da će napokon dobiti djevojčicu. 

Lexis Brett nije neiskusna majka. Odrasla je kao jedino dijete. Dok je odrastala nije znala želi li imati veliku obitelj.

Udala se s 22 godine za Davida Bretta te je ostala trudna s njihovim prvim djetetom. Nakon rođenja prvog sina, Campbella, nije razmišljala o tome hoće li imati još djece. 

Samo nekoliko mjeseci kasnije Alexis je otkrila da je ponovno trudna. Rodila je i drugog sina, Harrisona. 

Tijekom 16 godina roditelji su dobili 10 divnih sinova

Tijekom slijedećih 16 godina rodila je i Corey, Lachlana, Brodiea, Brahna, Huntera, Macka, Bakea i Rothagaidha. Desetero djece, a svi sinovi. 2018. godine na Badnjak Alexis je shvatila da je ponovno trudna. Mislila je da ih čeka još jedan dječak. 

VIDI OVO: Zahvalni sinovi štedjeli 10 godina kako bi majci kupili novi automobil

Nakon par mjeseci, na pregledu, liječnik im je rekao da čekaju djevojčicu – roditelji nisu mogli vjerovati. Bilo im se teško naviknuti na tu činjenicu nakon rođenja 10 dječaka. Ubrzo su se i na to naviknuli i započeli potpuno novo poglavlje u svom životu.

Po prvi put su kupovali žensku odjeću 

Po prvi su put kupovali žensku odjeću iako im je to bilo potpuno strano. U kolovozu 2019. godine, Alexis je rodila malenu Cameron koja je postala prva kćer Brett obitelji. Također, rođenje kćeri je vidno i pozitivno utjecalo na cijelu obitelj. 

David je rekao da su se dečki počeli mnogo pristojnije ponašati otkako su dobili sestru. 

VIDI OVO: 10 istina koje sinovi trebaju čuti od svojih majki

Alexis sada ima 11-ero djece te je rekla da će tu stati (iako je isto rekla i nakon 10. sina). No, ovaj puta ustraje u tome da su dani trudnoće sada prošlost. Možda je samo čekala tu jednu djevojčicu? 

Sada je kućanstvo Brett zaista pretrpano iako obitelj ima zaista veliku kući s pet spavaćih soba, no ujedno ima i 11-ero djece. No, situacija bi se trebala uskoro popraviti jer će stariji sinovi u slijedećih nekoliko godina otići na fakultet.