asteroid Biblija
Foto: Pixabay

NASA kaže da je samo pitanje vremena prije nego što će opasan asteroid udariti u Zemlju. Ova katastrofa je predviđena u biblijskom izvještaju o kraj svijeta.

Otkrivenje 8,8 kaže: “Drugi anđeo zatrubi. I nešto kao gora velika, ognjem zapaljena, bačeno bi u more. I trećina se mora pretvori u krv.”

Znanstvenici kažu da će ogromni asteroid stvoriti velike potrese i masivne plimne valove, ubijajući milijune. Otkrivenje govori o Suncu koje će biti pomračeno tri dana. Biblijski znanstvenici kažu da bi udar asteroida stvorio tu prašinu, koja bi prethodila događaju kao što je ogromni potres, koji bi uništio život na Zemlji.

NASA troši na milijune dolara prateći sve asteroide koji lete blizu naše zemlje i kažu da Zemlju ustvari udara na stotine tona meteorita svakodnevno. Ipak, na svkih približno milijun godina, kamen iz svemira dovoljno velik da se smatra opasnim po život na zemlji, dolazi po svoje.

U knjizi, The End of the Age (Kraj vremena), voditelj 700 Club emisije i osnivač CBN-a Pat Robertson govori o ispunjenju biblijskog proročanstva o kraju svijeta.

“Ne postoji ništa zbog čega će mora uzburkati, nebo potamnjeti, i zbog čega mjesec i sunce neće davati svoju svjetlost, od čega će se nacije na zemlji prestrašiti. Ne postoji ništa što će to učiniti”, rekao je Robertson.

“Dovoljno smo veliki da neke privučemo. I kao što je netko rekao, to je “čista sreća”. Bolje rečeno, milost Božja. Ali ako se milost uzme, onda postaje opasno. To je Isus rekao!”, poručuje on. “Zato, budite spremni. Ispravite svoje putove pred Bogom. I ostanite u ispravnom odnosu s Gospodinom.”