Foto: Facebook

Jedan je motorist iz Teksasa zabilježio nevjerojatnu formaciju oblaka koja liči na anđeosku figuru. Danny Ferraro, 57, kaže da se vozio autocestom sa svojom suprugom Carmen kada je uočio oblak kroz kojeg je obasjavalo sunce.

„Odmah sam primijetio tu nevjerojatnu formaciju oblaka i blještave zrake sunca koje su prštale ispred nas, i ženi sam rekao ‘Vau, zar ovo nije sjajno’! Oboje smo vidjeli anđela i osjećali smo kao da je to poruka da će sve biti u redu. Osjećao sam se kao da Bog govori: ‘Uvijek sam s tobom’. Ne znam koliko je drugih ljudi to vidjelo, ali sigurno je svakome od njih imalo posebno značenje.“

VIDEO: Je li ovo anđeo na nebu?

Ferraro je uslikao fotografiju i objavio ju na svojem Facebook profilu gdje je podijeljena oko 18 tisuća puta.

TEXAS ANGELThis was the sunset as we were driving down Hwy 105. How awesome is that!

Gepostet von Danny Ferraro am Montag, 30. Juli 2018

„Bili smo na pravom mjestu u pravo vrijeme. Nikada ne bih pomislio da će fotografija dobiti toliko lajkova i odgovora, i da će mnogima donijeti utjehu. Osjećam se počašćeno i blagoslovljeno što sam imao priliku zabilježiti taj trenutak,“ rekao je.

Novovjenčani par je napomenuo da se u zadnje vrijeme susreću s mnogim obiteljskim problemima, i da su predivni oblaci došli kao podsjetnik da je s Bogom sve moguće.

„Otkako smo izašli iz aviona i završili medeni mjesec borimo se s nekoliko obiteljskih problema. Bog nam govori na razne načine i za to sam zahvalan,“ rekao je za časopis PEOPLE.


VIDEO: Je li ovo anđeo došao u posjet bolesnoj djevojci?

U intervjuu je rekao „Smatram se kršćaninom i vjernikom, ali ne idem redovito u crkvu.“ Možda je božanstveni prizor kojem je svjedočio bio svojevrsni poticaj da se ponovno poveže sa svojom vjerom.

Iako su mnogi koji su komentirali sliku posumnjali da je ona posljedica Božjeg djelovanja, drugi su u nevjerojatnoj slici pronašli nadu.

„Hvala ti Isuse što nam uvijek šalješ znakove NADE,“ glasio je jedan komentar. „Danas sam vidio jedan sličan oblak, odmah mi je na pamet pao anđeo“, glasio je drugi.

„Nema razloga posumnjati da se radi o anđelu,“ zaključio je jedan komentator.