NaslovnicaVijestiSvijetNetko mu je provalio u restoran, a reakcija vlasnika je mnoge iznenadila:...

Netko mu je provalio u restoran, a reakcija vlasnika je mnoge iznenadila: ”Što bi Isus učinio?”

Netko mu je za Uskrs provalio u restoran, a reakcija vlasnika je mnoge iznenadila. Nakon prvotne ljutnje, pomislio je na Isusa i pitao se što bi On učinio. 

Carl Wallace, koji je već osam godina vlasnik restorana Diablo’s Southwest Grill u Georgiji, pregledao je snimku nadzorne kamere nakon što je pronašao razbijena staklena vrata na ulazu svog restorana i vidio da je osoba sa sobom uzela praznu blagajnu i napustila lokal u samo 45 sekundi.

“Lopove koji bi to bio da je bilo novca u blagajni, a koji se očito bori sa životnim odlukama ili ima financijski problema – dođi na razgovor za posao. Postoje bolje opcije od ove koju si odabrao. Bez policije, bez pitanja. Sjednimo i pronađimo način kako da ti pomognemo”, napisao je Carl na Facebook stranici restorana i dodao svoj privatni broj mobitela.

VIDI OVO: Restoran odbio dati čašu vode beskućnici, a onda je nepoznati stranac preuzeo stvari u svoje ruke

Prve njegove reakcije na provalu bile su ljutnja i frustracija, ali zatim se sažalio nad osobom. “Žao mi je jer je odabrala taj životni put. Razmišljam i o opasnostima kojima se izlaže svaki put kad napravi nešto slično ovome”, rekao je za CNN.

Wallace je dodao: “Vaša prva reakcija je bijes i frustracija, a zatim razmislite o uskrsnom vikendu i pomislite:” što je bolji odgovor? ”

“Što bi Isus učinio? Bi li Isus nekoga zatvorio ili bi mu ponudio oprost?”

“Svi mi kao ljudi trebamo opraštati jedni drugima i pokušati pronaći bolji način jer je na ovom svijetu toliko mržnje … ne razumijemo međusobne probleme i izazove u životu.”, rekao je za Sky News.

U komentarima njegove objave mnogi su ga pohvalili, a neki su čak najavili i svoj skori dolazak u restoran.

NAJNOVIJE