Nije mogla hodati 10 mjeseci, no prije maturalne iznenadila svoju pratnju

Tinejdžerka zbog bolesti nije mogla hodati punih 10 mjeseci, no prije maturalne zabave je imala posebno iznenađenje za svoju pratnju.

Ponovno je došlo ono vrijeme u godini. Uhvatite svoj najbolji nakit i lažne ogrlice jer je vrijeme za maturalne zabave.

Razdoblje je to kojem se raduju mnogi maturanti koji uzbuđeno organiziraju svoju maturalnu zabavu i biraju posebna odjela i haljine. Vrijeme je to kada usred grada možete sresti savršeno sređene 18-godišnjake i 18-godišnjakinje u večernjim haljinama i odijelima, sa sjajnom šminkom i novim cipelama. 

Maturalne zabave su mnogo toga – od noktiju, cvijeća, glazbe, šminke, haljina do prijatelja i zabave. 

Maturalna večer je ovim tinejdžerima postala trenutak za pamćenje

No, za dvoje tinejdžera iz Teksasa, maturalna je večer ove godine postala trenutak za pamćenje. 

Kao i bilo koje druga djevojka koja se sprema za maturalnu zabavu, i Morgan Coultress je imala pune ruke posla u pripremi. Morala je srediti kosu, šminku, spoj i naučiti hodati. 

Nakon operacije koju je imala prošle godine ova je 18-godišnjakinja dijagnosticirana s bolešću koja dovodi do paralize, sljepoće ili drugih neuroloških simptoma koje medicina ne može objasniti. 

VIDI OVO: Majka je izrazila želju da netko izvede njezinu kćer na maturalnu zabavu, a tada se on pojavio

Tinejdžerka nije mogla hodati 10 mjeseci

Morgan zbog toga nije mogla hodati punih 10 mjeseci. 

No, na večer svoje maturalne, ona je imala posebno iznenađenje za svoju pratnju, Tarika Garciu, kojeg ujedno naziva i svojom najvećom podrškom. 

Morgan je objavila snimku na kojoj se Tarik pojavio na njezinim vratima da ju odvede na maturalnu, a ona je samostalno došetala do njega. 

Njezin će vas uspjeh rasplakati, ali će tome pridonijeti i Tarikova predivna reakcija na njezine korake! 

„Nakon što 10 mjeseci nisam mogla samostalno hodati, iznenadila sam svoju pratnju ovime“, napisala je Morgan u objavi. 

Osim što je napokon prohodala, Morgan je te večeri imenovana kraljicom maturalne zabave. 

VIDI OVO: Svi su je odbili zbog bolesti, no ne i otac: On je odveo kćer na maturalnu

Tinejdžerka i njezina pratnja

Bog ju je blagoslovio veliko pažnjom i potporom

Morgan je rekla da nikako nije očekivala da će njezina snimka imati čak 13.2 milijuna pregleda. Zbog sve te pažnje se osjećala „preplavljeno, ali i nevjerojatno zahvalno“ jer ju je „Bog blagoslovio tako velikom pažnjom i potporom“, rekla je Morgan. 

Morgan je ujedno podijelila kako je izgubila sposobnost hoda te kako sada još više hvali Boga zbog napretka koji je postigla: 

„Nisam rođena ovako. Ovo mi se dogodilo prije godinu dana. Vjerujem da je Bog stvaran i da je živ. Znam da ne bih ništa od ovoga mogla postići bez svoje vjere. Hvala vam za potporu, ali jedini razlog zbog kojeg sam sada ovdje jest taj što sam znala da će me Bog ovdje dovesti.“ 

Rekla je da je njezin sljedeći cilj hodati do pozornice na dodjeli diploma za nekoliko dana. Bravo, Morgan, inspiracija si mnogima!