Preplašio ih je pas koji je skočio ispred djevojčice: Kada su saznali zašto je to učinio, ostali su u čudu

njemački ovčar djevojčica zmija

Psi su zaista čovjekovi najbolji prijatelji. Svi to dobro znamo. Vrlo često možete vidjeti kako psi vode djecu na spavanje, trče prema vašim vratima čim čuju da stavljate ključ u bravu, ali i pse koji su spašavali živote. Ovo je jedna takva priča.

Haus, njemački ovčar star 2 godine je bio u dvorištu u Tampi, Florida sa svojom malom vlasnicom Molly DeLuca koja ima samo 7 godina, i njezinom bakom. U jednom trenutku, Haus je skočio ispred Molly i njene bake.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Nakon trenutka zbunjenosti, Molly i njena baka su mogle vidjeti samo dvije stvari: zmiju i Hausa koji je povrijeđen. Donya DeLuca je odmah pokupila Hausa i odvela ga veterinaru. Tamo su saznali da ga je ujela najotrovnija zvečarka u Americi.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Haus je instinktivno reagirao i skočio ispred svojih vlasnika kako bi ih zaštitio od sigurne smrti, iako ga je to dovelo do toga da je mogao umrijeti za samo nekoliko sati. Ali nije.

Preživio je zahvaljujući neobičnoj metodi doziranja protuotrova. To je bio jedini način da ga spase jer je primio veliku količinu otrova u svoj organizam.

Foto: Today.com
Foto: Today.com

Srećom, Haus je bio sasvim u redu, a Molly je bila sretna kada je vidjela svog najboljeg prijatelja kada je došao kući. Imao je dug put prema oporavku, ali je ono najgore prošlo.