Novi tajno snimljen video: Stravično sortiranje organa abortirane djece u Planned Parenthoodu

“Center for Medical Progress” (Centar za medicinski napredak) objavio je novi gotovo 12 minuta dug video koji istražuje tržište organa abortirane djece.

Snimka prikazuje zaposlenike Planned Parenthooda iz Colorada kako seciraju abortirano dijete staro 11 tjedana u pokušaju da odvoje organe i druge dijelove tijela koji imaju prodajnu vrijednost.

Na snimci je i potpredsjednik i medicinski direktor Planned Parenthooda u Denveru, Colorado, dr. Savita Ginde koji kaže: “Mislim da je bolje razdvajati organ po organ jer lakše možemo vidjeti koliko možemo dobiti od njega”.

Zakon u SAD-u kaže kako je zločin svjesno steći, primiti, ili na drugi način prenositi ljudsko fetalno tkivo kao dio za prodaju. Tako je kazna za takav čin novčana i/ili čak do 10 godina zatvora.

Ova nova šokantna snimka dolazi nakon dvije snimke koje su objavljene ovoga mjeseca i prikazuju osoblje Planned Parenthooda kako se cjenkaju organima koja su prikupili od abortirane djece. Nakon što je šefica Planned Parentooda, najveće organizacije za abortus u SAD-u, tajno snimljena kako prodaje dijelove abortirane djece, objavljen je i video koji također prikazuje jednu visoko pozicioniranu dužnosnicu kako pregovara cijenu za organe djece ubijene u klinikama koje vodi.

Šefica najveće organizacije za abortus prodaje organe abortirane djece

Na videu koji je tajno snimljen od strane neprofitne organizacije “Center for Medical Progress” vidi se dr. Deborah Nucatola, žena koja upravlja medicinskim odjelom Planned Parenthooda, u razgovoru o “poslu” trgovine organima abortirane djece.

Nucatola razgovara s glumcima koji se predstavljaju kao kupci iz jedne biotehnološke tvrtke zainteresirani za kupnju dijelova tijela abortirane djece. “Bili smo vrlo dobri u dobivanju srca, pluća, jetre. Slomit će dijelove iznad ili ispod, ali svakako će pokušati dobiti ono što je traženo netaknuto”, rekla je. Pojašnjava i kako njihovi ginekolozi koriste određenu metodu abortusa kako bi sačuvali neoštećenim tijelom djeteta, sve da bi ga kasnije lakše prodali.“

Većina abortusa bit će obavljena uz pomoć ultrazvuka, tako da ginekolozi znaju gdje zabijaju škare. I onda odlučuju, neću dirati ovaj donji dio, nego ću uništiti gornji dio, a ovaj ću pokušati sačuvati”, rekla je Nucatola.

Dok sve to govori Nucatola mirno jede i pije vino. Za nju je vrlo jednostavno govoriti o tome kako su jetra najtraženija, te kako je u “zadnje vrijeme bilo zahtjeva i za srcem”, ali i “plućima i donjim ekstremitetima”.

Tek mrvicu zabrinuta za legalnost postupka kaže da u Planned Parenthood “paze da ne izgleda kako klinika prodaje tkivo da bi zaradili novce”, te dodala kako dijelovi tijela koštaju od “30 do 100 dolara”.

Doktorica iz Planned Parenthooda cjenka se prodajući organe abortiranih beba

Mary Gatter ime je ginekologinje koja je medicinskom šeficom dvije klinike u Kaliforniji i još jedna visko pozicionirana liječnica u administrativnom sustavu Planned Parenthooda. Ona je, kao i ranije Nucatola, snimljena kako pregovara o prodaji dijelova tijela s ljudima za koje misli da prezentiraju jednu biotehnološku tvrtku. Gatter je snimljena kako oprezno ispituje kolika je cijena koju može dobiti za jetru, glavu ili srce djeteta.

“Koliko očekujete za neoštećeno tkivo’”, pita osoba koja glumi kupca.

“Možda bi bilo bolje da mi vi kažete koliko obično plaćate”, odgovorila je Gatter i pojasnila:

“Znate kako je u pregovorima, tko prvi kaže znamenku, taj gubi, zar ne? Ne želim spustiti cijenu”, rekla je, a onda rekla kako traži 75 dolara za svako tkivo.

Nakon što joj je glumica rekla kako je to “premalo” i da je očekivala da će Gatter tražiti više, liječnica je odgovorila:

“U redu, onda mi vi recite koliko dajete”.

Potom je rekla kako “oni to ne rade zbog novca”, ali imaju “troškove koje moraju pokriti”, te trebaju računati na njih.

“100 dolara za organ”, rekla je glumica, a Gatter je odgovorila klimanjem glave.

Nakon toga, upraviteljica dvaju abortivnih klinika pojasnila je kako, ako žele očuvati tijela abortiranih beba, moraju korisiti posebne tehnike.

“To je mali problem, jer kršimo pravilnik. Ali, u redu sam s tim”, pojasnila je.

Pravilo o kojem je riječ obvezuje kliniku da majci koja pristane “donirati” tijelo bebe ne mijenjaju tehniku kojom će obaviti abortus. Gatter u videu jasno kaže kako je spremna svojim liječnicima reći da to ipak urade, dakle da prekrše zakon.

Veza Planned Parenthooda i Obamine administracije

Podsjetimo –  Planned Parenthood dobiva veliku podršku od američkog predsjednika Obame budući da je u njegovu kampanju 2012. godine ta korporacija uplatila 12 milijuna dolara! Svojom velikom reformom zdravstva zbog koje je uveden novi sustav zdravstvenog osiguranja na federalnom nivou, popularno nazvan ‘Obamacare’, izazvao je najviše kontroverzi u vjerskim i konzervativnim sredinama budući da Obamacare omogućuje pokriće troškova kontracepcije, sterilizacije, abortivne pilule EU-486 i abortusa na teret poreznih obveznika. Bivša ravnateljica klinike Planned Parenthooda u Texasu progovorila je o obaveznim kvotama za abortuse kojih se te klinike moraju pridržavati da bi ostvarile financijske ciljeve i Planned Parenthood se opet našao u središtu skandala. Javnost se pita zašto se još uvijek nakon svega toj korporaciji omogućuje financiranje iz federalnog proračuna. Jedna druga bivša vlasnica lanca klinika za abortuse također je govorila kako se zaposlenike u njezinim klinikama tjeralo da se koriste trikovima agenata u telemarketingu kako bi što više trudnih žena nagovorili na abortus. Većina tih zaposlenika radi na proviziju i visina plaće im direktno ovisi o broju abortusa koji je taj mjesec postignut njihovim zalaganjem i prodajnim vještinama, ističe se na portalu zdravstveniodgoj.com

Zatražite istragu o ovim zločinima

Pozivamo sve čitatelje koji se još nisu uključili u potpisivanje peticije kojom se zahtjeva istraga ovog zločina da, ukoliko to žele, učine to ovdje.

Izvor: Narod.hr