S osmjehom na licu je pred kamerama popila pilulu za pobačaj
Snimka zaslona: Twitter

Trudna žena je s osmijehom na licu uzela pilulu za pobačaj jer za nju ”nije dobro vrijeme” da se brine o blizancima koje nosi.

PBS-ov dokumentarac o pobačaju je postao jako popularan nakon što je protivnica pobačaja  Obianuju Ekeocha podijelila kratku verziju na svom Twitteru.

Na snimci trudna žena nonšalantno uzima pilulu za pobačaj kako bi terminirala svoju trudnoću s blizancima dok objašnjava kako za nju nije dobro vrijeme da se mora brinuti za dva djeteta.

Obianuju Ekeocha je u objavi ujedno komentirala da žena „prikazuje pobačaj kao neku zdravu i modernu praksu“, prenosi Faithwire.

Njezina izjava na kraju ledi krv u žilama

„Žena u plavom trudna je s blizancima te ju se snima dok uzima pilulu za pobačaj kako bi ih ubila“, rekla je Ekeocha, „Svjedoci ste njihovog ubojstva. Njezina izjava na kraju ledi krv u žilama.“

PROČITAJTE: Može li Bog oprostiti pobačaj?

Na snimci se čuje neprestan zvuk telefona, a mnoštvo žena zove kako bi zakazalo termine za pobačaj.

U fokusu je žena u plavoj haljini s osmjehom na licu koja se sprema uzeti pilulu za pobačaj.

Nasmiješena žena je uzela piluju za pobačaj kao da je to ništa

Tijekom te kratke snimke, nasmiješena žena s licem punim šminke i u plavoj haljini, uzima pilulu kao da je to ništa. Drugu pilulu uzet će 24 sata nakon prve, rekao je liječnik koji se s njom našao u ordinaciji.

Na kraju snimke, nakon što je popila prvu pilulu, ona objašnjava kako se nada da će osjećati mir što je odlučila ne donijeti „dva bića“ na ovaj svijet.

„Nadam se da ću osjećati mir, ne samo sa sobom i sa svojom odlukom nego i mir s ova dva bića koja sam odlučila ne donijeti na ovaj svijet“, rekla je.

Stvari su postale jako jezive kada se obratila svojoj, uskoro preminuloj, djeci:

„Hvala vam što ste izabrali mene te sam počašćena za ovaj dar života, ali trenutno to ne mogu učiniti“, rekla je, „Ne mogu prihvatiti biti odgovorna za još dva nova života u ovom trenutku.“