Obama izvršiteljima pobačaja poručio: ‘Hvala, Planned Parenthood, Bog vas blagoslovio!’

Organizacija Planned Parenthood (Planirano roditeljstvo) ne plaća porez. Za vrijeme mandata predsjednika Obame zaradili su više od 500 milijuna dolara, a tvrde da su „neprofitna“ organizacija.

Ova organizacija svakodnevno ubija više od 800 djece. Od najranijih dana ciljali su na majke koje su pripadnice rasnih i etničkih manjina. Nekada su imali projekt „Negro ministries (Crnačka služba)“, kojem je cilj bio pridobiti pastore crnce da reklamiraju kontracepcijska sredstva, a zatim i pobačaj u četvrtima koje naseljavaju rasne i etničke manjine.

U dvije zapanjujuće video snimke smo vidjeli kako vođe Planned Parenthooda sudjeluju u jezovitoj trgovini organima nerođene djece koju su ubili. „Srca, pluća i jetra“ su blaga koja ovi lešinari traže.

Deborah Nucatola je viši direktor medicinskih istraživanja za Planned Parenthood. U videu smo vidjeli kako Nucatola ležerno raspravlja o mehanici smrti i komadanju djece u maternici. Nucatola pijucka svoju čašu crnog vina i kaže sljedeće:

„Vrlo dobri smo u vađenju srca, pluća, jetre, jer to znamo, pa neću smrskati taj dio, smrskat ću dolje, smrskat ću gore, i vidjet ću ako sve mogu izvući neoštećeno“, kaže Nucatola, i dodaje da je najteže izvući „calvarium – glava je u osnovi najveći dio.“

Calvarium. To je zanimljiva riječ. To je lubanja bez donje čeljusti. Za one među nama koji ovu riječ po prvi puta vide izvan medicinskog rječnika, ovo u svijest može donijeti slike Kalvarije. Može nas podsjetiti na ono što Biblija naziva „Lubanjsko mjesto.“

Ovi trgovci smrti znaju svoj posao. Oprezni u korištenju samo onih tehnika koje im daju neoštećene organe i dijelove tijela. Čudno, zar ne? Kad u javnoj raspravi pokušavaju dati pozitivne argumente za pobačaj, o plodu govore samo kao o fetusu, opisujući ono što je u maternici jednostavno kao „masu tkiva“ ili „proizvode začeća.“ No, oni znaju biti nevjerojatno specifični i posve jasni kada je u pitanju novčana zarada. Pluća. Jetra. Srce.

Kako tragično za predsjednika Obamu da na bilo koji način bude dio povijesti ovog poduhvata. Kada je govorio na godišnjoj konferenciji Planned Parenthooda u travnju 2013. godine, Obama je svoj govor završio sa: „Bog vas blagoslovio“, zazivajući Božji blagoslov na ove slijepe trgovce smrću. Neka im Bog bude milostiv, piše Charisma News.

NAJNOVIJE!