Obitelj poziva na molitvu za kćer nakon teške nesreće
Foto: Facebook

7-godišnja Eva Love Sherbondy zadobila je ozbiljnu ozljedu glave nakon nesreće s autom za golf. Sada njezina majka Lindsay skuplja ljude kako bi se molili za nju. Ona zna da Bog čini nemoguće.

Lindsay i Dugan Sherbondy žive najgoru noćnu moru svakog roditelja. Dan zabave pretvorio se u tragediju kada je njihovu 7-godišnju kćer Evu zadesila nesreća.  Iz nepoznatih razloga, Eva se nagnula i ispala iz auta za golf dok se vozila sa svojim prijateljima.

Gepostet von Heartland Church am Freitag, 23. August 2019

„Nemamo odgovor na pitanje zašto se to dogodilo. Nije bilo brda, nije bilo kamenja, nisu brzo vozili, ništa“, napisala je Lindsay.

Iako je pad bio kratak, Eva je zadobila ozbiljnu povredu mozga. Od tada, njezini skršeni roditelji su od liječnika primili mnoštvo loših vijesti.

Nakon nesreće, liječnici su odmah izveli operaciju na mozgu te su Evu, koja je bila u kritičnom stanju, stavili u induciranu komu. Od tada, Lindsay kaže, prognoza za život njezine kćeri samo se pogoršala.

Gepostet von Heartland Church am Freitag, 23. August 2019

Njezini su roditelji otvorili račune na društvenim mrežama kako bi obavještavali ljude o Evinom stanju. Ujedno mole sve prijatelje, obitelji i molitvene udruge da se mole za njihovu kćer.

No, iako su vremena mračna, a prognoza nije dobra, Lindsay se uzda u Boga u njegovu moć spasenja.

„Nikada nisam bila ovako uplašena“, napisala je na Instagramu, „No znam da štujem Boga koji čini čuda, koji nas čuje, koji je najveći liječnik – u Njega se svi uzdamo“.

Nakon mnogih razgovora s liječnicima obitelj je odlučila ukloniti Evu s lijekova koji ju čine potpuno uspavanom. To znači da je njezin oporavak potpuno u Božjim rukama.

Iako to znači da će ju možda izgubiti, njezin otac Dugan kaže da je pomiren s tom odlukom te je citirao Knjigu Izlaska:

„Jahve će se boriti za vas. Budite mirni!“ (Izlazak 14,14).

Zaista je predivno koliko Lindsay i Dugan vjeruju Gospodinu.

Bog zaista čini čuda – udružimo se u molitvi za Evu i njezinu obitelj kako bi ponovno bili zajedno. Ne samo da se oslanjaju na molitve, nego Lindsay kaže da se moli nad svojom kćeri svaki put kada joj ponestane drugih riječi ili kada je jako uplašena.

„Znamo da Bog može učiniti mnogo više nego mi možemo zamisliti. Molimo se zajedno i ustrajmo na toj istini“.