Objavili su fotografiju psa na internetu, nisu očekivali što će uslijediti

Nakon što su objavili fotografije pronađenog psa na internetu, ljudi iz ukrajinskog skloništa za životinje nisu očekivali što će uslijediti.

Ukrajinsko sklonište Sretne životinje u Mariupolju zbrinulo je velikog psa lutalicu koji je izgledao umorno i mršavo te su mu silno htjeli pronaći novi dom.

Ipak, kako je pas bio u prilično lošem stanju, pribojavali su se kako će biti teško naći mu novog vlasnika.

Nakon što su objavili fotografije psa na društvenim mrežama, jedna se žena javila, i to ni manje ni više već njegova vlasnica.

Dva dana nakon što su podijelili objavu s njegovom fotografijom obratila im se žena koja tvrdi da je to njen izgubljeni pas.

Žena je objasnila da je to njen pas Lord kojeg joj je netko prije dvije godine ukrao iz vrta, a onda joj je netko javio kako je pronađen pas nalik njenom.

“Tražila ga je zadnje dvije godine”, otkrila je Galina Lekunova iz skloništa za The Dodo.

Kako bi utvrdili je li to stvarno njen izgubljeni pas, djelatnici skloništa organizirali su susret psa i njegove navodne vlasnice, a čim su ih vidjeli zajedno, iz reakcije psa shvatili su zaista pripada njoj. On se najprije polako približio ženi i potom skočio na nju i počeo ju lizati, a ona ga je sretno zagrlila.

“Suze radosnice. Zahvaljujemo svima koji su dijelili našu objavu. Zahvaljujući vama spašen je život jednog psa, a vlasnici je vraćen duševni mir”, napisali su iz skloništa, piše Index.hr.

https://www.facebook.com/schastlivie.zhivotnie/videos/678409809248332/

IZVOR:Index.hr