Očajna žena se iznenadila kada je vidjela što su vatrogasci učinili za nju

Žena vjeruje kako je Bog postavio te vatrogasce ondje za nju.

Ono što je otvorilo oči za prva dva prolaznika u Knox County Rural Metro postaje u Tennesseeju bilo je kada su saznali da je, usprkos znanju o zdravstvenim problemima i liječenju trauma, suosjećanje bilo ono što je prijeko potrebno za zajednicu.

Stariji pastor iz Clear Springs baptističke crkve iz Corrytona, Tennesseeja, Justin Pratt prisjeća se nevolje koja je nedavno jako utjecala na njegov život.

Započeo je s ručkom nakon nedjeljne službe kada je primijetio kako kombi izvan parkirališta trgovačkog centra ubrzava. Primijetio je kako ondje žena sjedi i plače u očaju.

Na Facebook objavi koju je napisao Pratt, rekao je da je isprva želio otići, ali da „je nešto u mom duhu reklo da se vratim“, dodao je. „Rekla mi je da je bila verbalno zlostavljana i da je izbačena iz svog doma. Upitao sam trebam li pozvati policiju ili nekoga, a ona me preklinjala da to ne učinim“.

VIDI OVO: Vatrogasci objasnili zašto je jako važno da ovo učinite prije odlaska na spavanje

Nakon toga je upitao mogu li prvi prolaznici iz obližnje Rural Metro vatrogasne broj 34 doći i pomoći mu, jer se zabrinuo za zdravstveno stanje žene.

Prve osobe koje su se odazvale bili su Blake Sexton i Grant Hickman. Oni su se vraćali s napornog dana i došli su na mjesto. Žena nije željela ići u bolnicu i nije željela otići s lokacije. „Postoji li nešto što možemo učiniti za vas prije nego što odemo“? Odgovorila je: „Samo mi je potrebna molitva“, rekao je Hickman.

„Ono što se iduće dogodilo uzburkalo je moje osjećaje i promijenilo mi je život. Ta dva vatrogasca su u istome trenutku, usred natrpanog parkirališta poslušali njezinu molbu i počeli se moliti za nju. Istog trenutka su to učinili“, podijelio je Pratt.

VIDI OVO: Vatrogasac je u nesreći usmrtio trudnu majku, a onda je upoznao njezinog supruga

„Poveo sam nas u molitvu i iz njezine emocionalne reakcije mogli ste vidjeti da je to toj ženi značilo i pomogli više nego što bi joj pomogao bilo kakav lijek“, izjavio je Hickman. „Mogli ste vidjeti da je to što smo učinili za nju bilo više od bilo čega što bi joj neki lijek mogao učiniti“.

Pratt je dodao da je žena željela ostati sa svojim bratom dok se ne snađe. No, nadodao je da žena vjeruje kako je Bog stavio te vatrogasce ondje za nju.

Prat je rekao da je prva reakcija vatrogasaca na ženu bilo pokazivanje suosjećanja na najbolji mogući način.