Naslovnica Novosti Kršćanske vijesti Očitovanje đavla u svijetu: Vrhovni sud opravdavao analno SILOVANJE trogodišnjeg djeteta rekavši...

Očitovanje đavla u svijetu: Vrhovni sud opravdavao analno SILOVANJE trogodišnjeg djeteta rekavši da silovatelj – NIJE NAMJERNO?!

Ono što šokira je njegovo obrazloženje jer sudac tvrdi kako silovatelj nije želio nauditi trogodišnjoj djevojčici iako je djevojčica, ovo je strašno i za napisati, analno penetrirana, nakon čega silovatelj nije pokazao nikakvu suosjećajnost niti kajanje.

Osvrnete li se oko sebe, proučite li događanja u svijetu, ono što možete vidjeti je nikad monstruoznije očitovanje zla. Dobro, bilo je zla u povijesti ali nikada ne ovako lukavog, ovako upakiranog i ovako odvratnog da ste sigurni da je nešto djelo samoga Sotone. Dok je prije razlika dobra i zla bila golema i vidljiva danas kao da ne postoje razlike. Postoji samo mantra o demokraciji i unutar toga zastrašujuća manifestacija svega dijaboličnog. Tako danas, možete svjedočiti “poznatim” likovima, novinarima, znanstvenicima, liječnicima, a koji će na nacionalnoj televiziji govoriti o ubijanju dojenčadi unutar nekog prava i za to ćete još dobiti  i pljesak publike, smijeh i slavu. Možete spolno općiti ili potpuno sablažnjavati sve oko sebe unutar nekih parada i za to ćete još dobiti zaštitu policije. Možete se zalagati za pedofiliju i sjediti unutar europskog parlamenta. Možete i osnovati stranku pedofila i za to dobiti podršku brojnih udruga koje djeluju u svijetlu demokracije. Možete se ubiti jer to je vaše pravo. Možete ubiti nerođeno dijete i to je vaše pravo! Možete reći da vas uzbuđuje silovanje i naći će se netko tko će reći: “To je njegov izbor, pustite ga”. Možete sablažnjavati djecu, jer znanstvenici su rekli da je to potrebno! Nevjerojatno!

U isto vrijeme, ne možete ispovijedati vjeru u Isusa jer će vam tamo negdje odrubiti glavu. Ne smijete pričati o inteligentnom dizajnu jer to dira tuđe vjerske slobode! Ne smijete reći da su pedofili i homoseksualci bolesni jer ćete biti tuženi i zatvoreni. Ne smijete moliti u vrtiću da se neko dijete ne potuži da ga ugrožavate, ni na maturi jer uvijek postoji netko kome Bog smeta. Ne smijete se pozvati na priziv savjesti i reći : “Ja neću ubijati nerođenu djecu!” Odmah ćete ili dobiti otkaz i živjeti s prijezirom okoline! Ne smijete moliti pred bolnicom za majke i djecu, jer vi ugrožavate tuđe slobode. Eto, to je svijet u kojem živimo. Potpuno izokrenuta istina!

Zbog tog svijeta nije iznenađujuće ono što se dogodilo u Kaliforniji, gdje je štovani sudac Vrhovnog suda, M. Marc Kelly prije nekoliko dana odnio odluku koja je ‘šokirala’  zakonodavce i suce diljem svijeta, jer je, zamislite sam odlučio smanjiti kaznu silovatelja koji je silovao djevojčicu od tri godine, dakle malu bebu. Zapravo (ne)časni sudac smanjio je Kevinu Rojanu Nietu, monstruoznom silovatelju kaznu s 25 godina maksimalne sigurnosti, na 10 godina običnog zatvora s mogućnošću pomilovanja. Ono što šokira je njegovo obrazloženje jer sudac tvrdi kako silovatelj nije želio nauditi trogodišnjoj djevojčici iako je djevojčica, ovo je strašno i za napisati analno penetrirana, nakon čega silovatelj nije pokazao nikakvu suosjećajnost niti kajanje, čemu su mnogi svjedočili sa zgražanjem. U zaključku svoje presude sudac je napisao: “Pa ipak, ako pogledamo u činjenice, vidjet ćemo da gospodin Rojano nije imao tipične predatorske nagone te da je izostao tipičan brutalan napad sodomije na djevojčicu.(Analno silovanje trogodišnjeg djeteta nije predatorsko? op.a) Gospodin Rojano nije pratio niti se šunjao za žrtvom, on je igrao video igrice kada je ona ušetala u njegovu garažu. On je nenadano postao seksualno uzbuđen no nije imao svjesni naum naštetiti djevojčici prije nego li je napao. Napadač je gotovo odmah prestao s činom napada te je shvatio kako je u krivu. Iako je napad ozbiljan on ne pokazuje elemente pedofilnog predatorskog napada na nevinu djecu. Nije bilo tipične bezosjećajnosti prema žrtvinom dobrostanju.”

Naime ova odluka kao i izjava suca posve je skandalozna ali i nije ako smo svjesni zla koje se krije oko nas. Ta izjava puna je laži jer činjenica je da je djevojčica silovana i jako povrijeđena dok je silovatelj još tijekom tog čina držao malenoj ruku na ustima kako se njeni krici užasa i boli ne bi mogli proširiti po susjedstvu. Sudac je ovaj monstruozn čin proglasio nenamjernim i bezbolnim iako je u pitanju đavoljski zločin nad posve nevinim djetešcem! Najviše od svega plaši to da se na suca diglo svega par udruga, no svi ostali šute i kao da opravdavaju odluku suda. To nas mora probuditi i upozoriti da bi ovoga moglo biti sve više više, jer uskoro ćemo svjedočiti nevjerojatnim stvarima u kojima pedofila više neće biti bolest već samo izbor, a upravo za tu ‘znanstvenu’ laž sve je već spremno, pa i dokazi i istraživanja po kojima djeca, zamislite, vole biti silovana!

Izvor: Dnevno.hr

NAJNOVIJI ČLANCI