Poznata američka hrvačica, Taryn Terrell, podijelila je dramatično svjedočanstvo obraćenja od života u ringu do života u Kristu.

hrvačica
Foto: Wikipedia

U 10-minutnom video objavljenom na njezinom YouTube kanalu, opisuje ”duboki osjećaj” koji je iskusila sjedeći u crkvi, a koji ju potiče da mora nešto učiniti kako bi i druge dovela Kristu.

Rekla je kako je oduvijek htjela biti kršćanka (takvom se i smatrala), ali kada bi je netko upitao o odnosu s Bogom, odgovor bi bio veliko NIŠTA.

Terrell je bivši Playbojev model, a nastupala je u TV mreži World Wrestling Entertainment pod imenom Tiffany. Na jednom natjecanju odjenula se kao časna, pa su je suspendirali, a nakon incidenta sa suprugom, škotskim hrvačom Andrewom Gallowayom, od kojega se razvela, raskinuli su s njom ugovor. Nastavila se baviti hrvanjem, a radila je i kao hostesa.

U ovom videu opisuje događaj od prije nekoliko godina koji se zbio u kršćanskoj knjižari. Tada ju je prodavačica upitala je li spašena. Ona je rekla da jeste.

”Vjerovala sam u Boga, u nebo, bila sam krštena, što znači da sam bila i spašena.” ”Tada sam mislila da sam kršćanka, ali to nisam doista bila.”, dodaje.

Jednog dana, vozeći se s kćerkom u autu, odjednom je shvatila: ”Bog je poslao Isusa da umre za naše grijehe. Ne govorimo o nekome tko kaže: ‘Naravno da ti je oprošteno’, već o nekome tko je patio i umro da bi nam bilo oprošteno.” Ova spoznaja ju je dovela do istinskog obraćenja.

Više o svemu pogledajte u videu:

https://www.youtube.com/watch?v=nuWAyEfcepc