Odustao je od Boga, a onda mu se nakon 47 godina dogodilo čudo

Iako je Tim odustao od Boga, Bog nije odustao od Tima. Nakon 47 godina mu se dogodilo čudo. 

Kada je bio vrlo mlad, Tim Lasebnik je pobjegao od kuće zbog čestog fizičkog zlostavljanja. Dok je živio na ulici seksualno ga je napastovao nepoznati muškarac. Kada je imao samo 11 godina, bio je jako ljut na Boga zbog svega lošeg što mu se događalo u životu. 

Kao tinejdžer je postao ovisnik i diler. Jednog dana, kada je otišao kod svog dilera da kupi drogu, diler mu je rekao da mu više ne može prodavati drugu. Rekao je da je pronašao Gospodina i da se više neće baviti preprodajom droge. 

Jedne noći je Tim kleknuo i zamolio Isusa da uđe u njegovo srce. No, priznao je da se borio s grijehom čak i nakon što je prihvatio Isusa. Tako je i odlučio odustati od Boga te Mu je rekao: „Ne želim Ti tratiti vrijeme. Žao mi je. Samo želim jednu stvar, kada budem stajao pred Tobom na Sudnji dan – sjeti se da sam dao sve od sebe.“ 

Iako je Tim odustao od Boga, Bog nije odustao od Tima. 

Čudo ga je vratilo Bogu

Godinama kasnije, kada je Tim već bio oženjen te je imao 3-godišnjeg sina, dogodilo mu se čudo koje ga je vratilo Bogu. 

Dok je bio u posjeti bratu svoje supruge i njegovoj ženi, do njih je došla njegova posvojena kćer vrišteći. Rekla im je da se njezin brat, Timov sin, utopio u jezeru. Tim je počeo trčati prema jezeru, a kada je tamo došao vidio je stranca kako bosih nogu hoda iz jezera s njegovim sinom na rukama. Tada ga je predao Timu i pokušao ga oživjeti. 

„Molim Te, nemoj mi uzeti sina“, Tim je zavapio Bogu nakon mnogo godina. 

Njegov je sin u vodi bio pet minuta te nije disao iako su ga pokušavali oživjeti. No, oni nisu odustajali dok dječak nije počeo kašljati. To je čudo Tima vratilo crkvi. 

Prije nego se Tim pridružio manjoj crkvenoj skupini, Isus je prišao Timu usred noći i rekao mu samo jednu stvar o njegovih proteklih 47 godina boli. 

Pogledajte što mu je Isus rekao!