Naslovnica Novosti Svijet Ogroman tornado je ''otpuhao'' kuću, no Biblija je ostala netaknuta

Ogroman tornado je ”otpuhao” kuću, no Biblija je ostala netaknuta

Obitelj iz sjeverne Indiane iskusila je apsolutni horor kada je njihovu kuću otpuhao ogroman tornado koji se probio kroz područje koje je okruživalo Marcy. Ono što je nevjerojatno jest to da je dragocjena obiteljska Biblija ostala potpuno netaknuta, bez obzira na to što su dijelovi kuće bili otpuhani kilometrima niz ulicu.

Sestra Nancy Sanders posjedovala je dio vlasništva kojeg je divlji vjetar potpuno uništio. „Voljela je ovo mjesto i stvari, ali da su bile u podrumu vjetar bi ih isisao van“, objasnila je Sanders za WTHR, prenosi Faithwire.

Nancy je dodala da su članovi obitelji pronašli njezin pokrivač u šumi, a crvena kolica u močvari“. No Biblija je ostala zaštićena.

Gepostet von Mary Milz am Dienstag, 28. Mai 2019

Na sreću obitelj je boravila u gradu u Floridi kada je EF2 tornado udario. Prema fotografijama uništenja da je obitelj bila u kući za vrijeme ovog zaprepašćujućeg događaja to bi za njih vjerojatno bilo smrtonosno.

These pics are from Miami County where two houses along with several barns and out buildings were leveled by a tornado. Lots of damage but no one hurt

Gepostet von Mary Milz am Dienstag, 28. Mai 2019

Iako je uragan učinio ozbiljnu materijalnu štetu zasad nisu prijavljene nikakve ozbiljne ozljede.

RTV6 Indianapolis je prijavio da je EF-2 tornado došao u Grant County, dok su vlasti također potvrdili da je EF-3 tornado došao do Blackford i Wells okruga. Prema Epoch Times nacionalna služba za vremensku prognozu ove je godine dobila zapanjujućih 934 prijava o tornadoima, što je ogroman porast od uobičajenih 734 godišnje.

U proteklih trinaest dana prijavljeno je barem osam tornada dnevno, što ukazuje na to da će se ekstremne vremenske neprilike nastaviti i dalje.

Držite sve one koji su zahvaćeni u svojim molitvama!

NAJNOVIJI ČLANCI