NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeOgromni pas je pristupio djevojčici u bolničkom krevetu: Obratite pozornost na njegova...

Ogromni pas je pristupio djevojčici u bolničkom krevetu: Obratite pozornost na njegova leđa

Ogromni pas je pristupio djevojčici koja je ležala u bolničkom krevetu. Sada pred sobom imaju godine avantura, igre i maženja.

Bella i George su nerazdvojni, i to s dobrim razlogom! Bella je vesela 11-godišnjakinja kojoj je dijagnosticiran rijedak genetski poremećaj mukopolisaharidoza tip IV. Kako je Bella rasla njezino je kretanje bilo sve teže i teže i nije bilo plana kako ju izliječiti.

Nekoliko godina ranije liječnici su upozorili Bellu i njezine roditelje da će hodanje uskoro biti nemoguće, no oni nisu htjeli odustati!

Tada su odlučili Belli kupiti psa pomagača te su dobili voljenog psa Georgea.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

George je njemačka doga i on je Bellin heroj. On joj daje mogućnost da hoda kada god to želi i Bella mu se sada želi iskupiti! Zato je uz pomoć BarkPosta odlučila odati počast svojem vjernom pratitelju.

Tvrtka je organizirala „Najbolji Pseći Dan“ za Georgea i isplanirali su sve zbog čega bi jedan pas poludio od radosti! Od žvakanja hamburgera do igranja u snijegu, izrazili su zahvali Georgeu zbog toga što je predivan pas!

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Bella bi bez Georgea bila prikovana za kolica i neopisivo je zahvalna za slobodu koju joj on daje! Sada pred sobom imaju godine avantura, igre i maženja.

Pogledajte kako je izgledao Georgeov „Najbolji Pseći Dan“ u videu u prilogu.