Osjećajni pas počeo plakati dok je gledao animirani film ”Kralj lavova”

Svatko tko je ikada pogledao animirani film „Kralj lavova“ sjeća se jako tužne scene Musafine smrti – i sada naviru suze kada je se sjetimo. No, ta scena navodno ima jako velik utjecaj na osjećajne pse.

Luna, četveromjesečno štene, vidno se uzrujala kada je gledala kako Simba pronalazi svog preminulog oca. Čini se kao da se Luna poistovjećuje sa Simbom te prolazi kroz sve one emocije kroz koje bi on prošao. Kakav poseban i osjećajan pas.

Emotivan trenutak u kojem Simba moli Musafu da se ustane nakon što ga je pregazio stampedo potpuno je slomio malenog psića koji je počeo plakati i zavijati. Nastavila je nervozno se meškoljiti se dok je gledala razvoj situacije. Njezine joj igračke nisu ništa značile jer je bila potpuno zaokupljena tragičnom scenom iz filma.

Srce će vam se otopiti kada vidite ovo osjećajno štene. Njezin vlasnik, Josh Myers, bio je iznenađen empatijom koju je Luna iskazivala. Objasnio je koliko ga je taknuo prizor koji je odlučio snimiti:

„Mislim da nikada nisam vidio ništa slađe od Lune kako plaće gledajući film“, rekao je, „Čak je legla dolje nakon što je Simba legao za svojim tatom.“

Sve postaje još i slađe kada saznate za Luninu priču. Ona je potomak trudnog pit bula bez doma koji je rodio 12 štenića. Na svu sreću, majka i psići su posvojeni, a Luna je pronašla divan dom sa svojim sadašnjim vlasnicima.

Sigurno su ju vlasnici obasuli poljupcima i zagrljajima kako bi preboljela Musafinu smrt koja ju je sigurno jako dirnula. Ona je zaista predivan pas pun osjećaja.