U ŠTO SU PRETVORILI CRKVU? U katedrali svetog Stjepana u Beču dogodilo se nešto uistinu zastrašujuće

Oskvrnuta katedrala svetog Stjepana u Beču: fotografije šokirale vjernike

Dana 30. studenog 2018. godine u katedrali svetog Stjepana (prvog mučenika crkve) u Beču dogodilo se nešto uistinu zastrašujuće.

Nekako gledajući ove fotografije čudno bi bilo reći da je u katedrali održan samo rock koncert, to je naime samo benigan naziv za sotonizam u punom smislu riječi.

Fotografije snimljene u katedrali tjeraju suze na oči, a mnogi vjernici Austrije (Njemačke, Belgije, cijele Europe jer ovo nije jedina crkva u kojoj se događaju sablazni) su preko noći postali su zapravo trpeća odnosno mučenička crkva.

Nakon ovog koncerta, ako ovaj gore prikazani ritual možemo tako nazvati, župni dvor katedrale Sv. Stjepana postao je izložbeni prostor degutantne izložbe koja između ostalog prikazuje golotinju i lezbijstvo, a što je ponovno izazvalo raspravu među vjernicima, s pravom.

Snimka zaslona

Upravo zbog toga što su sablažnjivoj izložbi prisustvovala i djeca te brojni župljani šokirani ovim zbivanjima, a tome je izvijestio kath.net, koji je od biskupije zatražio objašnjenje, međutim odgovora i opravdanja za ovakve sablazni još uvijek nema, prenosi Dnevno.hr.

Snimka zaslona

Naime, ne samo u Austriji, nego i u Njemačkoj Belgiji i susjednoj Nizozemskoj, brojne crkve su službeno oskvrnjene, zatvorene i prodane posljednjih nekoliko godina. One su ili prenamijenjene pa se tako u prostorima gdje se slavila Kristova žrtva otvaraju supermarketi, teretane, restorani, diskoteke itd., a neke bez prigovora savjesti kombiniraju jedno i drugo.

Snimka zaslona

‘Kada dakle vidite da grozota pustoši, po proroštvu Daniela proroka, stoluje na svetome mjestu – tko čita, neka razumije: koji se tada zateknu u Judeji, neka bježe u gore; 1tko bude na krovu, neka ne silazi uzeti što iz kuće; i tko bude u polju, neka se ne okreće natrag da uzme haljinu! A jao trudnicama i dojiljama u one dane!

I molite da bijeg vaš ne bude zimi ili subotom, jer tada će biti velika tjeskoba kakve ne bijaše od početka svijeta sve do sada, a neće je ni biti. I kad se ne bi skratili dani oni, nitko se ne bi spasio. No poradi izabranih skratit će se dani oni.Ako vam tada tko rekne: ‘Gle, evo Krista!’ ili: ‘Eno ga!’ – ne povjerujte! Ustat će, doista, lažni kristi i lažni proroci i iznijeti znamenja velika i čudesa da, bude li moguće, zavedu i izabrane. Eto, prorekao sam vam.’ (Mt 24)

To se pak odnosi na proroka Daniela koji pak upozorava: “Čete će njegove doći i oskvrnuti svetište-tvrđu, dokinuti svagdašnju žrtvu i ovdje postaviti grozotu pustoši.” (Dn 11,31)

Reci što misliš