Otac se šokirao kada je vidio što njegovu djevojčicu uče u školi
Foto: Facebook

Jedan otac iz Wigana u Engleskoj šokirao se kad je video što piše u pamfletu koji je njegova 14-godišnja kćer dobila na satu seksualnog odgoja.

Carl Lawrence odmah se požalio ravnatelju škole Shevington koju pohađa njegova kći Emma tvrdeći da je sadržaj neprimjeren za srednjoškolce, a posebno ga je naljutila činjenica da su materijal dobili i mlađi učenici, piše Daily Mail.

U knjizi se, između ostalog, nalazi i popis “101 stvari kojom možete nekom pokazati da ga volite umjesto seksa”.

Na popisu se nalaze stvari poput flertanja ili poklanjanja cvijeća, ali ono što je ljutitom ocu upalo u oko bilo je: “sisanje nožnih prstiju” i “predlaganje braka”.

Otac se šokirao kada je vidio što njegovu djevojčicu uče u školi 1
Foto: Daily Mail

VIDI OVO: Kada se jednom posvetite Bogu, s vašom seksualnošću će se morati dogoditi dvije stvari

Emma je ispričala kako su se njezine kolege iz razreda smijali pojedinim savjetima, ali da im je nastavnica na to odgovorila: “Ne znate dok ne probate.”

– Razumijem da djeca moraju biti svjesna kako svijet funkcionira, ali moramo li ih zaista učiti fetišima već u prvom srednje? Mislim da ne. Prvo što sam primijetio je bilo sisanje prstiju na nogama. Šokirao sam se. Nijedan 14-godišnjak ne bi trebao ovo čitati. Objasnio sam kćerki da postoje i drugi načini za izražavanje naklonosti, koji ne uključuju nečiji nožni palac u njenim ustima – rekao je Carl za Unilad.