NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeOtac je zapjevao na kćerkinom vjenčanju pa rasplakao sve uzvanike

Otac je zapjevao na kćerkinom vjenčanju pa rasplakao sve uzvanike

Otac je isplanirao posebnu pjesmu koju je zapjevao na kćerkinom vjenčanju. Rasplakao je sve uzvanike i svećenika.

Bez obzira koliko neke žene odrastu, ona uvijek ostaju „tatine male djevojčice“. I očevi vrlo često dijele taj osjećaj. Bez obzira na godine, kćer će za svog tatu uvijek biti njegova „beba“.

Jedan je otac isplanirao posebnu pjesmu za svoju kćer na dan njezina vjenčanja. Sve je bilo tako predivno da nije bilo suhog oka u crkvi.

Mnogi parovi pokušavaju svoja vjenčanja učiniti posebnima, od raznih plesova, do iznenađenja ili predivnih zborova – zaista je zabavno gledati čemu se sve ljudi dosjete.

Ovaj je otac odlučio učiniti vjenčanje svoje kćeri posebnim u trenu dok ju je vodio do oltara.

On nije samo divan otac, nego je ujedno i fantastičan pjevač s glasom koji dira u srce. Odlučio je svojoj kćeri otpjevati posebnu serenadu dok ju je vodio do oltara.

Snimka zaslona: YouTube

Uzeo ju je za ruku, pogledao s ljubavlju u očima i zapjevao

Gosti u klupama su gledali kako otac vodi svoju kćer prema oltaru. Uzeo ju je za ruku, pogledao s ljubavi u očima i zapjevao joj pjesmu Edwina McCaina „Walk With You“.

Ako nikada niste čuli za ovu pjesmu, samo čitanje riječi će vas rasplakati. Otac je tako zapjevao:

„Zajedno s tobom ću krenuti prema naprijed. Pustit ćeš mi ruku kako bi rekla „da“. A on je otkrio koliko blagoslovljen život može biti – znam jer mi je i tebe netko predao prije svih tih godina“.

Ovo je tako savršeno prigodna pjesma jer ju je pjevač napisao isključivo za kćer svog prijatelja kada se udavala. U tom trenu je i on očekivao rođenje svoje kćeri.

Opisao je koliko je emotivno bilo pisati tu pjesmu i kako se zapravo sve poklopilo:

„Bilo je tako teško pjevati tu pjesmu punih godinu dana od kada sam ju počeo izvoditi… to je tako teška pjesma. I predivna je. Zaista dirljiva“.

Na priloženoj snimci otac je pjevao cijelo vrijeme dok su hodali do oltara. Uzvanici su gledali u tišini i plakali od sreće. Sve je bilo tako dirljivo da je i pastor obrisao koju suzu. Mladenka je pokušavala ostati suhih očiju, ali se jedva suzdržala da ne zaplače.

Otac je nastavio:

„Ne mogu ne pomisliti da sam ja taj koji ima sreće – ti si moja malena kćer, a sada sam dobio i sina“.

Vjenčanje treba biti nezaboravan dan za mladence. No ovaj je otac zaista podignuo ljestvicu.