Božje vrijeme je savršeno: Otvoreno pismo svim slobodnim djevojkama

Božje vrijeme je savršeno i On ima razdoblje za sve! Ovo je pismo upućeno svim slobodnim djevojkama.

Osjećate li se usamljeno? Osjećate li pritisak jer se svi oko vas udaju i žene, osim vas? Jeste li osoba koja je u savršenom razdoblju da bude u vezi, ali ste odustali od ideje da budete s nekim u vezi?

Ne mislite da ste dovoljno dobri da budete u ozbiljnoj vezi? Na dobrom ste mjestu. Ovaj je članak napisan samo za vas. Bog zna kroz što sada prolazite te ste točno tamo gdje biste i trebali biti.

Danas se na samački život gleda gotovo kao na bolest. Društvo često definira osobu prema njezinom statusu: je li sama, u vezi ili u braku. Većinu vremena je to razlog zašto samci osjećaju pritisak da se prilagode zahtjevima društva te da se udaju ili ožene za bilo koga tko se prvi pojavi.

Ljudi bi radije tratili svoje vrijeme s nekim koga ne vole nego bi bili sami. Možda se jednostavno pomire udati/oženiti za nekoga tko im nije u srcu umjesto da čekaju osobu koju je Bog za njih odabrao.

VIDI OVO: Je li samački život prokletstvo?

Na žalost, ovaj krug vodi do mnogih vijugavih puteva, slijepih ulica i krivih izbora koji na kraju dovedu do slomljenog srca i duha. No, u svijetlu svih tih stvari, jeste li ikada razmislili o tome što je Božja volja za nas kada je riječ o vezama?

Ovaj video od Tiffany Dawn u samačkom životu će vam dati ohrabrenje koje trebate. Ona dijeli kako „samački život“ može biti jako lijepo razdoblje ako imate pravi stav.

Često, kada gledamo na stvari u pozitivnom svjetlu, možemo vidjeti Božju svrhu – čak i u teškim razdobljima. Njezin će vam pogled na Božju volju u razdoblju samačkog života dati novu perspektivu te će vam osloboditi srce.

IZVOR:God.tv