Ovisnica upoznala Isusa u zatvorskoj ćeliji: Od tada se sve promijenilo

Bivša ovisnica tvrdi da je upoznala Isusa u zatvorskoj ćeliji nakon što je pala na koljena i zamolila Boga za pomoć nakon dugo vremena. 

Niki je odrasla s čistom dječjom vjerom u Boga. No, sve se to promijenilo kada ju je počeo zlostavljati član obitelji kada je imala samo 9 godina.

Od tada se udaljavala od Boga, postala je ljuta na Njega te Ga je krivila što joj se nešto tako loše dogodilo. Njezini roditelji godinama nisu znali ništa o zlostavljanju koje je trpjela. 

Zlostavljanje je dovelo do toga da se Niki pokušavala ozlijediti rezanjem ili bi imala napadaje bijesa. U srednjoj školi je bol pokušala pokopati alkoholom i zabavama. Uskoro je otkrila drogu te je postala ovisnica o heroinu. No, kad god bi se pogledala u ogledalo osjećala bi se odvratnom, izgubljenom i bez imalo nade.

Osjećala je ljutnju prema Bogu

2013. godine Nikki je imala prometnu nesreću koja ju je gotovo ubila dok je bila pod utjecajem heroina. Dok je bila u bolnici, nazvala je svog dilera. Kada Niki nije imala novca za heroin, njezin bi diler kao cijenu navodio njezine seksualne usluge.

Tada se sjetila vremena kada je kao mala trpjela zlostavljanje. Osjećala se je slomljenom, ali nikada nije zazvala Boga jer je bila ljuta na Njega.

Nakon što je izašla iz bolnice, Niki je postala beskućnica te se nastavila drogirati. Izgubila je svu nadu te je uskoro bila uhićena. Tada ju je obavio očaj dok je sama sjedila u zatvorskoj ćeliji bez ičega u životu. 

Niki se bacila na koljena i zamolila Boga za pomoć nakon jako mnogo vremena. Odjednom je osjetila prisutnost koja je olakšala njezin teret. 

„Netko je stavio ruku na more rame i rekao mi da ću biti dobro“, rekla je Niki. 

Prvi put, nakon jako dugo vremena, ponovno je vjerovala u Boga. Od tada se sve promijenilo.