Ovisnik je bio pred vratima pakla, a tada je zavapio Bogu

Ovisnik se nagodio s Bogom za svoj život nakon što je zamalo preminuo te je vidio vrata pakla. Bog je čuo njegovu molitvu te Mu se smilovao. 

Vrata pakla se otvaraju

Scott McNamara bio je tako ovisan o drogama da mu se doručak sastojao od kokaina. Jedne noći se predozirao sa svojim prijateljem. Vidio je kako se njegov prijatelj predozirao te je gledao kako ga mrtvog odvozi hitna pomoć. Dok je stajao na ulici i gledao hitnu pomoć, vidio je otvaranje vrata pakla. 

„Vidio sam vrata pakla kako se otvaraju preda mnom i nisam mogao disati. Znao sam da imam oko 60 sekundi života. Zavapio sam Bogu: ‘Održi me na životu. Održi mog prijatelja Stephena na životu i predat ću Ti se’“, rekao je Scott. 

VIDI OVO: Ovisnik se odlučio posljednji put okrenuti Bogu, a On mu je poslao anđela

Bog odgovara

Scott je u očaju zavapio Bogu i pokušao se nagoditi s njime. I Bog mu je odgovorio! 

„Moj je prijatelj oživljen u vozilu hitne pomoći te je izašao iz bolnice… Ja sam zamalo prešao u vječnost. Osjećao sam se kao da mi je jedna noga u grobu. Bilo je kao da me je netko zgrabio za vrat i držao da ne padnem u pakao. Vjerujem da je to bio Isus“, rekao je. 

Nakon toga je Scott otkrio je da to što je učinio zapisano u Bibliji. U Rimljanima 10,13 piše: „Tko god prizove ime Gospodnje, bit će spašen.“ Bog mu je zaista došao pomoći kada Mu je zavapio. 

No, nakon tog susreta s Bogom Scott se vratio grijehu. No ovaj je put osjetio nelagodu u srcu kad god bi napravio nešto loše. Znao je da ga Bog neprestano prati. 

Mjesec dana kasnije Bog je vrlo dramatično dotaknuo Scotta i on nikada više nije bio isti. 

Pogledajte što se dogodilo!