Pacijent ustao iz mrtvih nakon što se medicinski tehničar molio za njega

Medicinski tehničar koji se brine za pacijente u Austinu, Texas, svjedočio je Božjoj moći kada je jednog dana pacijent ustao iz mrtvih nakon što se on molio za njega i proglasio Isusovu moć izlječenja nad njim. 

Jeremiah Matlock brine se za pacijente kao tehničar u bolnici. Jednog dana pozvan je kod pacijenta kojem je stalo srce te je odmah započeo masažu srca. Bolnički tim ga je i nekoliko puta šokirao, no ništa se nije dogodilo. Srce mu je potpuno stalo. To se događalo oko pola sata, a osoblje je počelo odustajati. 

Dok je radio masažu srca, Jeremiah se počeo moliti za pacijenta. 

„Počeo sam se moliti tiho jer sam mislio ‘Bože, moraš nešto učiniti u vezi ovoga’“, rekao je. 

VIDI OVO: Doživio je kliničku smrt i bio mrtav 20 minuta. Ono što je vidio želi podijeliti s cijelim svijetom

Odjednom je osjetio Božju moć dok je oživljavao pacijenta

Jeremiah je počeo proglašavati život nad tim čovjekom te je govorio da ustane u Ime Isusovo. Odjednom je osjetio Božju moć u svojim rukama dok je oživljavao pacijenta. Osjetio je da Božja moć teče iz njega u pacijenta te je muškarcu odjednom počelo kucati srce. 

„Bog ga je dignuo iz mrtvih“, rekao je. 

Jeremiah nije mogao vjerovati čemu je svjedočio, ali je bio uvjeren da je to bilo čudo. Za to je iskustvo zaključio: „Bog mrzi smrt. To jako osjećam. Njegova namjera nije da ljudi tako umiru. Imao sam jako snažan osjećaj Božje pravde u tom trenutku.“ 

VIDI OVO: U posljednji dan: Kako će izgledati kad svi mrtvi ustanu iz groba?

Danas ohrabruje kršćane da mole za bolesne

Danas ovaj kršćanin ohrabruje vjernike da se što više mole za bolesne. Za Jeremiaha je to nešto što nedostaje u našoj kulturi. 

„Idite prema čudima Božjim. Idite prema Njegovoj slavi i Njegovom srcu. Bog može upotrijebiti bilo koga“, dodao je. 

Pogledajte cijelu priču i uvjerite se u Božju moć i dobrotu.