Par kupio konobarici auto

Dan zahvalnosti je možda prošao, ali ova priča pokazuje da je zahvalnost nešto što uvijek traje, kao i ljudska dobrota i suosjećajnost. Adrianna Edwards konobarica je u restoranu Danny’s, a na posao mora hodati 22 kilometra.

„Moram platiti račune”, rekla je Adrianna, „Moram jesti. Moram činiti što moram činiti”.

No, njezine preduge šetnje do posla sada će moći napokon prestati zbog dobrote para koji je slučajno došao u njezin restoran. Anonimni je par čuo njezinu priču te da pokušava uštedjeti da si kupi automobil. No, par je odmah djelovao, ne velikom napojnicom, nego potpuno novim automobilom koji su kupili odmah nakon što su saznali za njezinu priču.

VIDI OVO: Konobarica je uočila nešto neobično na računu bračnog para

Anonimna žena je zaplakala kada je konobarici uručila ključeve. Sada Edwards neće morati hodati preko 4 sata na posao i s posla, nego će se moći dovesti u samo 30 minuta.

„Još uvijek mislim da sanjam. Svaka dva sata gledam kroz prozor da se uvjerim da je automobil stvarno tamo”, rekla je radosno.

Par ju je samo zamolio da ona u budućnosti ukaže dobrotu nekome drugove, što Edwards i namjerava učiniti: „Samo se nadam da ću jednog dana, kada budem financijski stabilna, moći pomoći nekome drugome u potrebi”.