NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričePar je namjeravao posvojiti novorođenče, no suprug je u suzama došao s...

Par je namjeravao posvojiti novorođenče, no suprug je u suzama došao s vijestima o biološkoj majci

Bračni par je namjeravao posvojiti novorođenče. No, jedan telefonski poziv ih je ostavo u suzama, a odnosio se na bebinu biološku majku.

Nakon što su bezuspješno pokušavali začeti nekoliko godina, Matt i Katie su bili spremni probati bilo što. Tada su shvatili da je jedina prava opcija za njih upravo posvajanje.

Nedugo nakon što su došli do tog otkrića započeli su proces posvajanja u Sjevernoj Karolini.

Iako za to treba mnogo vremena, oni su se pripremili na sve poteškoće i usredotočili na posvajanje jednog Božjeg stvorenja koje je trebalo dom.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Nedugo nakon kraja procesa, Matt je dobio telefonski poziv za koji su se molili.  Neki su ljudi morali čekati mjesecima ili godinama kako bi dobili dijete, ali Bog je imao drugačiji plan za ovaj par.

Kako bi stvari bile još zanimljivije, Matt i Katie su saznali da će uskoro postati roditelji malene djevojčice rođene točno taj dan. Nisu mogli vjerovati što se događa!

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

No, osoba na drugoj strani telefonske linije rekla je Mattu nešto što ga je u potpunosti šokiralo…. Ta je vijest izazvala suze u Katienim očima kada ju je čula.

VIDI OVO: Što Biblija kaže o posvojenju djece?

Dijete je bilo potpuno njihovo

Biološka je majka opozvala svoja prava tako da je dijete bilo njihovo. Potpuno njihovo.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

To je značilo da nema toliko pravnih problema s kojima se treba nositi. Nedugo nakon toga su donijeli svoju kćer, Natalie Gray, kući,  te je par s njom podijelio važan zavjet. Obećali su joj slijedeće:

„Mi, Mat i Katie, uzimamo tebe, Natalie Gray. Obećavamo ti da ćemo te voljeti i čuvati što bolje možemo i uz vodstvo Boga, našeg Oca.“

Ujedno su se zarekli da će voditi malenu Natalie tijekom životnih iskušenja, da će se smijati s njom za vrijeme dobrih dana i plakati za vrijeme loših, dijeliti svakodnevna životna iskustva i rasti zajedno s Bogom. No najveći dio zavjeta Matta i Katie je da će biti što bolji roditelji.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Njihova je topla priča pokazala ljepotu posvajanja i koliko sreće i radosti dijete može donijeti paru koji ne može samostalno začeti! Ona pokazuje da postoje predivni parovi koji samo čekaju na dijete koje će odnijeti kući i nazvati svojim.