Par koji je odgodio svoje vjenčanje nakon što im je dijagnosticiran rak se napokon vjenčao

Par iz New Jerseya koji se planirao vjenčati prije nekoliko godina je napokon stupio u brak u obredu vjenčanja u Adelphia restoranu u Deptfordu.

Par, Ashley Wood i Kevin Sochanchak, koji su zajedno već 11 godina su pobijedili na natječaju za potpuno plaćeno vjenčanje u restoranu što je, prema Kevinu, pomoglo da prebrode svoje najteže trenutke.

Nakon što je saznala da su pobijedili na natječaju, 25-godišnja Wood je rekla: „Ovo će biti prekretnica u našoj lošoj sreći“, dodala je, „Imali smo zaista dugu godinu, ali ćemo napokon moći imati i našu dobru godinu. Prošli smo kroz toliko toga te ovo nije moglo doći u bolje vrijeme.“

2011. godine, Wood je dijagnosticirana s rakom štitnjače. Tri godine kasnije, Kevinu je dijagnosticiran uznapredovali rak dušnika i želuca te su mu liječnici dali oko 6 mjeseci života. Namjeravali su se vjenčati u Adelphiji, ali su sve odgodili kako bi se usredotočili na svoje zdravlje.

2016. su liječnici rekli da je Wood napokon slobodna od raka. No, iako je Kevin nadišao sva očekivanja, morao je proći nekoliko operacija nakon što je otkriveno da mu se rak proširio.

„Jedina stvar koju želim postići u životu jest da se oženim za Ashley“, rekao je Kevin.