Par je posvojio četvero djece, a ubrzo su dobili još veću vijest

Bračni par je posvojio četvero djece budući da nisu uspjeli dobiti svoje dijete, no ubrzo su dobili još veću vijest. Sada imaju devetero djece. 

Brak i odgoj djece luda su vožnja. Ovaj par to jako dobro zna. Oni su prešli od nula do devetero djece u samo četiri godine. 

Jake i Maxine zaljubljeni su bračni par koji je jako htio imati djecu, a tada su saznali za posvajanje. 

Maxine je uvijek željela posvojiti dijete. Istraživala je taj proces te je saznala koliko djece treba dom. 

„Nakon što smo saznali za posvajanje, ono mi je uvijek bilo u srcu“, rekla je. 

Uskoro su započeli tečaj te su odobreni kao udomitelji nakon dva mjeseca. Samo mjesec dana kasnije dobili su poziv da dijete treba dom. 

Par je u početku udomio dvoje djece

Najprije su Jacob i Maxine bili odlučni udomiti najviše dvoje djece. No, kada je došao poziv i upit o tome žele li udomiti troje braće i sestara ispod 4 godine starosti, Maxine je pristala bez da je trepnula okom. Čak nije pitala Jakea za mišljenje. 

Par se brinuo za troje djece kada je stigao još jedan poziv. Zamoljeni su da udome i novorođenu djevojčicu koja je bila sestra djece koju su udomili. Riječ je bila o malenoj djevojčici Elliot. 

„Rekli smo da i to je bila jedna od najboljih odluka u mom životu. Elliot i ja smo jako bliske, šalim se s Jakeom da mi je ona srodna duša“, rekla je Maxine. 

Par je cijelo to vrijeme pokušavao začeti i svoje biološko dijete. To su uspjeli tek nakon umjetne oplodnje. U lipnju 2018. rođen im je sin Henry. 

U prosincu 2019. godine, Maxine i Jacob su i službeno posvojili četvero djece, dva brata i dvije sestre, koje su udomljavali, piše Littlethings.

VIDI OVO: Tinejdžerka je dala bebu na posvajanje, no imala je jedan uvjet

Majka je djeci uputila posebnu poruku
Foto: Instagram

Majka je djeci uputila posebnu poruku

Svojoj je djeci poslala predivnu poruku: 

„Vi, vi ste heroji ovoga svijeta. Tihi vojnici koji ovaj svijet čine boljim mjestom samo zato što postojite u njemu. Divim vam se. Svima vama. Pokazali ste mi što je važno u ovome svijetu. Dali ste mi naočale kroz koje svijet vidim da potpuno drugačiji način. Vi ste snažne duše koje su toliko teškog preživjele, ali nikada niste izgubile vjeru. Svijet treba više ljudi kao što ste vi. 

Hvala za sve što ste učinili za mene, za radost i ljubav i snagu koju ste pokazali. Bila mi je čast brinuti se za vas, voljeti vas i štiti vas svo ovo vrijeme. To je me promijenilo. Učinili ste me boljom. Sada dobivam čast biti vaša majka. Dali ste mi najvažniju ulogu u mom životu. Hvala za oprost i milost koju ste mi ukazali dok sam učila kako biti vaša majka. Hvala što ste me prihvatili ovakvu kakva jesam, unatoč mojim manama, i što ste mi pokazalo da želje i čuda ne postoje samo u filmovima“. 

VIDI OVO: ”Bog nas je usrećio s ovom djecom”: Bračni par posvojio petero braće i sestara kako ne bi bili razdvojeni

Par s devetero djece
Foto: Good Morning America

Nakon uspješnog posvajanja, majka je saznala da je zatrudnjela s četvorkama

Nakon posvajanja došao je još jedan veliki šok. Maxine je prirodnim putem zatrudnjela s četvorkama. 

„Bili smo uzbuđeni, ali i vrlo nervozni“, rekla je. 

Liječnici su preporučili da Maxine pobaci nekoliko beba jer je bilo rizično roditi sve četiri, no ona i Jake su odbili, a tada je sve sjelo na svoje mjesto. 

Sve četiri bebe rođene su zdrave. Na svijet su došla tri dječaka – Silas, Theo i Beck, te djevojčica Cecilia. 

„Imamo devetero djece mlađe od 8 godina, a još luđe zvuči kada kažemo da imamo osmero djece mlađe od 5 godina. Jake i ja se uvijek smijemo jer ćemo imati jedno dijete u svakom razredu od osnovne do srednje škole“, rekla je Maxine. 

Iako odgoj devetero djece ima svojih izazova, ova obitelj ne bi promijenila niti jednu stvar.