NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeParalizirani mladoženja je iznenadio svoju mladenku na dan vjenčanja

Paralizirani mladoženja je iznenadio svoju mladenku na dan vjenčanja

Jedan je paralizirani mladoženja iznenadio svoju mladenku na dan vjenčanja tako što je ustao za njihov prvi ples. Zaista predivno! 

Ryan Estep je ostao paraliziran od struka prema dolje kada je ozlijeđen u automobilskoj nesreći tijekom zadnje godine u srednjoj školi. To je potpuno promijenilo cijeli njegov život. No on nije dopustio da ta ogromna promjena stane na put svemu što je htio postići. Odlučio je početi se baviti mačevanjem te se tako natjecao na Paraolimpijskim igrama 2012. godine. Ujedno radi kao motivacijski govornik te kaže da je način razmišljanja sve kada je riječ o postizanju ciljeva. 

„Ako mislite da možete ili ne možete, uvijek ste u pravu“, rekao je, „Svi ciljevi i postignuća bili su mogući zbog mog načina razmišljanja da prihvatim izazove.“ 

No, Ryan kaže da je njegovo najveće postignuće u životu što se njegova supruga, Chandler, zaljubila u njega. 

„Morao sam ju gotovo moliti da ode na spoj sa mnom, ali kada je napokon pristala sve je sjelo na svoje mjesto“, rekao je Ryan.

Nakon godinu dana veze Ryan je odveo Chandler na put na kojem ju je planirao zaprositi. 

„Bio sam tako uzbuđen nakon što sam tri mjeseca skrivao prsten od nje da sam ju zaprosio tri minute nakon što smo došli tamo“, rekao je. 

VIDI OVO: Paralizirana mladenka hodala je do oltara iako joj je rečeno da nikada neće hodati

Mladoženja je ustao uz pomoć svojih prijatelja

Na dan vjenčanja je Ryan imao još jedno iznenađenje za Chandler. Kada je došlo vrijeme za njihov prvi ples, Ryan je ustao uz pomoć svojih prijatelja. 

„Kada sam vidjela da njegovi roditelji donose stolice pokraj njega, poludjela sam“, rekla je Chandler, „Sve što sam željela bilo je zagrliti ga i zaplesati s njim. Potpuno me je iznenadio, nisam mogla vjerovati što je bilo pred mojim očima.“ 

Ryan je isto bio vrlo emocionalan tijekom tog posebnog trenutka. 

„Kada je ovila svoje ruke oko mene svijet je stao. Preplavili su me osjećaji“, rekao je Ryan, „Bio je to zaista najbolji dan naših života.“ 

To je bio zaista predivan trenutak za oboje! Molimo se za Ryana i Chandler dok kroče ovim svijetom kao muž i žena.