NaslovnicaVideoPas je bio mokar, a vlasnici su se iznenadili kad su vidjeli...

Pas je bio mokar, a vlasnici su se iznenadili kad su vidjeli snimku kamere

Pas je bio jako mokar kada su se vlasnici vratili kući. Kako bi saznali što se dogodilo, pogledali su snimku nadzorne kamere te se iznenadili viđenim.

Kada su se Byron Thanarayen i njegova žena Melissa vratili u svoj dom u Boksburgu, njihov 13-godišnji pas Chucky bio je jako mokar. 

Par se pitao što se dogodilo te su zaključili da je sigurno prolio svoju posudu s vodom i napravio nered u kući. Kada nisu mogli naći dokaz za svoju teoriju, odlučili su pogledati snimku kamere iz dvorišta. 

Snimka ih je ostavila bez riječi

Nakon što su vidjeli što se dogodilo, ostali su bez riječi. Chucky, koji je inače pomeranac te je vrlo mal, hodao je blizu bazena kada se poskliznuo i upao unutra. Budući da je bio jako malen, on nije mogao izaći iz vode, nego je uzaludno plivao tražeći izlaz. 

Nakon nekoliko trenutaka pojavio se drugi pas ovoga para, Jessie, 7-godišnji terijer. Jessie se jako uzrujala kada je vidjela svog brata u vodi kako se muči da izađe. Počela je kružiti rubom bazena, slijedeći Chuckyja kao da ga ohrabruje da ne odustane. 

To je trajalo 34 užasne minute. Jessie je naporno radila kako bi spasila svog prijatelja. Pokušavala ga je dohvatiti ustima, ali je Chucky svaki put iskliznuo. 

Kujica ga je uspjela spasiti od utapanja

U konačnici, nakon nekoliko propalih pokušaja, Jessie je uspjela. Uhvatila je Chuckyja za vrat i izvukla ga van iz bazena. Stavila je šapu na njegova leđa kako bi ga zadržala na mjestu. 

Kada su Melissa i Byron shvatili da je Jessie pravi heroj, bili su neopisivo zahvalni za njezino dobro djelo.

Byron je rekao: „Bilo je užasno to gledati (…) No, ponosan sam na nju, a još je i najmlađa.“ 

Obitelj će instalirati malenu ogradu oko bazena kako se ništa slično ne bi ponovilo! 

NAJNOVIJE