Pas je toliko usamljen da svim prolaznicima pruža šapu

Speck je imao vrlo težak život prije nego je došao u sklonište. Tamo je našao stabilnost, ali mu je nedostajao dom pun ljubavi. 

Speck je svoj život započeo kao lutalica, ali ga je ubrzo pronašao Bullock County Humane Society u kojem je dobio hranu i sigurnost. 

No, Speck je najviše gladovao za pažnjom ljudi. Jako se zbližio sa svim volonterima te bi im pružao šapu kroz rešetke kad god bi prošli pokraj njegovog kaveza. Očajno mu je trebao ljudski dodir. 

Nažalost, niti jedan volonter nije imao uvjete kako bi posvojio Specka, tako da je Speck morao čekati. Mjesecima ga nitko nije htio posvojiti, pokušavao je pridobiti pažnju posvojitelja, ali nikada ne bi bio njihova posljednja opcija. 

Nakon godine i pol u skloništu, Speck je postao jako usamljen. Neprestano je izbacivao šapicu kroz rešetke nadajući se da će ga netko napokon primijetiti. 

Kada se sve činilo uzaludno, direktorica skloništa Desiray Miracle-Wilder objavila je snimku Specka kako očajno pruža šapu kroz kavez i moli za pažnju i paženje. Bilo je jasno da je Speck pas prepun ljubavi. U samo tri tjedna snimka je pregledana preko 258 000 puta. Ljudi su počeli kontaktirati sklonište želeći posvojiti Specka koji je uskoro dobio savršen dom. 

Speck se uskoro našao na putu prema farmi u voljene ruke Danielle i Mikea. Oni su već imali dva psa, ali nakon što su vidjeli snimku, znali su da im se Speck treba pridružiti. 

Ovog mjeseca je Speck napokon dobio svoj savršeni dom – odmah se zaljubio u svoju novu obitelj i nove pseće prijatelje. Njegova se budućnost čini jako svijetlom, a bilo je i vrijeme. 

Objavljuje Desiray Miracle-Wilder u Četvrtak, 2. travnja 2020.