Mnogi prolaznici su ostali zbunjeni kada su vidjeli ovog psa za volanom

Prolaznici su ostali zbunjeni kada su vidjeli psa za volanom na parkingu, a jedan od njih je brzo snimio ono što se događalo.

Biti ostavljen sam u automobilu je zaista dosadno. Tako se upravo osjećao i ovaj slatki bokser kada ga je vlasnik ostavio u automobilu dok je nakratko otišao do trgovine.

Umjesto da sjedi mirno i čeka, odlučio je privući vlasnikovu pozornost na zanimljiv način. Srećom, netko ga je uspio snimiti i uhvatio je ovaj zaista smiješan trenutak.

Snimka zaslona: YouTube

Nakon gledanja ovog videa, nije ni čudo zašto boksere smatraju jednom vrlo inteligentnom pasminom. Osim inteligencije, oni također imaju i dosta energije.

Iz tog razloga najbolje im odgovara da je njihov vlasnik jako aktivan, te da provodi dosta vremena izvan kuće.

Zato kada je vlasnik ovog boksera izašao iz automobila (ostavljajući prozore i klimu uključenu), njegov bokser je postao jako nestrpljiv. Jednostavno više nije mogao čekati!

Nakon par minuta čekanja, shvatio je što treba učiniti kako bi se njegov vlasnik što prije vratio. Prešao je na prednje sjedište i počeo pritiskati sirenu na volanu!

Snimka zaslona: YouTube

S jednom šapom na volanu i drugom na sjedalu da održava ravnotežu, pritiskao je volan i sirena je glasno odjekivala parkingom. Mnogi prolaznici su bili zbunjeni nakon što su vidjeli ovog psa za volanom.

Jedan od njih je izvadio svoj mobitel i brzo snimio ono što je uočio. Pogledajte i vi sami kako je to izgledalo u videu ispod:

Reci što misliš