Patricia Heaton: Smisao Božića nisu darovi, već Isusovo rođenje!

Prvi put u nekoliko godina djeca Patricie Heaton neće dobivati darove (bez obzira što su već odrasli). Ove godine, Patricia je odlučila pokazati pravi smisao Božića.

Za one koji ne znaju, Patricia Heaton je vrlo poznata glumica poznata po seriji Svi vole Raymonda.

Odlična je glumica, ali se ujedno ne boji progovoriti o stvarima koje su joj važne, pogotovo kada je riječ o vjeri.

Ona i njezin suprug, David Hunt, imaju četvero djece, sinova Davida, Johna, Josepha i Daniela. Kao i u mnogim drugim obiteljima, darovi su im vrlo važan dio Božića.

VIDI OVO: Glumica Patricia Heaton izbezumila ateistu koji ju je na Twitteru napao zbog vjere u Boga

Naravno, darovi se mogu davati bez da se izgubi pravi smisao tog velikog blagdana.

„U konačnici, Božić nije samo u vezi darova”, rekla je Patricia „Božić je u vezi obitelji i u vezi slavljenja Isusovog rođenja”.

No sada, kada su joj djeca odrasla, ona se želi ponovno usredotočiti na ono što je najvažnije.

„Jako je lako pasti na komercijalizam Božića”, rekla je, „Zapravo, ovo je prva godina da sam svima rekla da neću ništa kupovati. Moji dečki su u dvadesetima tako da sam prošle godine rekla suprugu da sam shvatila da se jako naživciram oko Božića. Jako mi je zasmetao cijeli taj proces oko kupovine i poklona. Ne želim da blagdani budu u vezi toga”.

Patriciji je vjera uvijek bila na prvom mjestu, bez obzira na njezin uspjeh i popularnost. Ona sudjeluje u mnogim humanitarnim akcijama te pomaže kada god može.

VIDI OVO: Holivudske zvijezde koje ne vjeruju u Boga

Njezin duh darivanja rođen je u djetinjstvu zbog njezinog oca koji je bez obzira na sve uvijek davao potrebitima.

„On je bio osoba koja je bila vrlo nervozna oko novca i imao je petero djece. Plaćao je za kršćansku školu te bi uvijek slao novac raznim humanitarnim organizacijama”, rekla je Patricia.

„Nikada nije pričao o tome, ali sam vidjela da to čini svaki mjesec. To je jako utjecalo na mene”, dodala je.

„Isus je rekao da se mnogo očekuje od onih koji imaju mnogo tako da mislim da je jako važno da i mi to činimo, ali treba biti oprezan o tome kome se daje i kako se daje”, rekla je Patricia koja očev duh darivanja i nesebičnosti želi prenijeti na svoju djecu.