Pernar je dobio sina kojemu je dao biblijsko ime
Foto: Facebook

Ivan Pernar je dobio sina koje mu je dao biblijsko ime Noa, a sretnu vijest objavio je na Facebooku. Noa je drugo Pernarovo dijete.

“Želim se zahvaliti svom osoblju Karlovačke opće bolnici na vrhunski obavljenom porodu, na ljubavi koju su pružili mojoj ženi i brizi za dijete nakon porođaja.

Mali Noa je zaplakao samo kad je išao van, sad ne plače, dugačak je bio 51 cm i težak 3250 g.

Dijete je hvala Bogu dobro i zdravo, pa se zahvaljujem i onome u kojeg mnogi ne vjeruju ali ja osobno vjerujem.

Želim se zahvaliti svom osoblju Karlovačke opće bolnici na vrhunski obavljenom porodu, na ljubavi koju su pružili mojoj…

Gepostet von Ivan Pernar am Sonntag, 11. August 2019

Hvala svima vama na čestitkama i zahvaljujem vam za ljubav koju ste iskazali. Što se tiče samog termina, rođen je s danom ili bolje rečeno par sati zakašnjenja.

Trebao se roditi 10.8., ali je vodenjak iznenadno puknuo danas u 4 ujutro pa smo kroz sat vremena došli do bolnice. Porodio se u 11 sati otprilike.

Dragi prijatelji, Noa nam je stigao na svijet! <3

Gepostet von Ivan Pernar am Sonntag, 11. August 2019

Također, odbio sam da se djetetu daju ikakva cjepiva jer imam loša iskustva s prvim sinom, a naslušali smo se iz prve ruke svakakvih horor priča od drugih roditelja. Cijepljenje sa sobom nosi rizik koji je za mene i njegovu majku Viktoriju, inače zubaricu, bio neprihvatljiv.

Ne vjerujemo u imunitet krda, niti imamo mentalitet krda. Imamo svoje mišljenje i nemamo namjeru popustit pritisku medija i farmaceutske industrije”, napisao je Pernar.