Pernar na Facebooku čestitao Uskrs svima koji vjeruju u Isusovo uskrsnuće pa izazvao skandal

Pernar na Facebooku čestitao Uskrs
Foto: Facebook

Ivan Pernar je na Facebooku čestitao Uskrs svim njegovim pratiteljima koji vjeruju u Isusovo uskrsnuće pa izazvao skandal i razočaranje kod mnogih.

Zastupnik Živog Zida, iako nije prvi puta jasno rekao da je kršćanin koji vjeruje u Isusa Krista, svojom je uskrsnom čestitkom uspio zaratiti pratitelje, ali i neke razočarati te ih okrenuti protiv sebe.

Pernar je Uskrs čestitato na sljedeći način: Sretan Uskrs svima koji vjeruju u Isusovo uskrsnuće.

<3

Gepostet von Ivan Pernar am Samstag, 20. April 2019

Naoko ništa sporno, jer zaista Uskrs jest proslava Isusova uskrsnuća i slave ga oni koji vjeruju da je Isus uskrsnuo od mrtvih.

No, kako je Krist Uskrsli i danas, nakon 2 tisuće godina nekima sporan te i dalje izaziva istu onu histeriju koju je izazvao i među Židovima prije i nakon uskrsnuća, fanovi Ivana Pernara tu su njegovu čestitku shvatili kao provokaciju, te se njegov zid uskoro napunio stotinama komentara onih koji ne vjeruju da je Krist uskrsnuo, onih koji ne vjeruju u Boga, muslimana koji negiraju Isusovo uskrsnuće, onih koji Pernaru prijete da je ovom čestitkom okaljao ugled Živog Zida, onih koji su razočarani jer Pernar vjeruje da je Krist uskrsnuo itd.

Zapravo jedna pomalo strašna slika javnosti koja je u stanju osobu koju su do sad vjerno slijedili odbaciti zbog vjere u uskrsnuće Isusa Krista, prenosi Dnevno.hr.

Neki su se našli uvrijeđeni što sam čestitao Uskrs onima koji vjeruju u Isusovo uskrsnuće. Žalosno je što se mnogi…

Gepostet von Ivan Pernar am Samstag, 20. April 2019

Reci što misliš