Petero pripadnika sekte pronađeno mrtvo
Snimka zaslona

Petero pripadnika sekte opsjednute srednjovjekovljem pronađeno je mrtvo u bavarskom gradu Passau. Ubijeni su prošlog vikenda.

Petero ljudi je pronađeno mrtvo, a njemačka policija i dalje slučaj istražuje. Prema zadnjim informacijama moguće je da su ubijeni bili članovi seks-sekte koja je opsjednuta srednjovjekovljem.

Torsten W. (53), jedini muški član grupe, navodno je bio guru kojem su se žene obraćale s izrazitom poniznošću. Jedna od članova grupe je bila Farina C.

Policija sumnja kako je ona ubila najmanje tri od pet žrtava. Ona je imala 30 godina i živjela je u Donjoj Saskoj gdje je radila kao prodavačica. Kao i ostali bila je članica jahačkog saveza.

PROČITAJTE: 8 karakteristika po kojima možete prepoznati sektu

Spremačica ih je mrtve pronašla u subotu u njihovoj sobi. Kerstin E. i Torsten W. su ležali na krevetu. Strijele su im probile srca.

Policija pretpostavlja da ih je Farina C. ubila samostrelom, a onda je sebi strijelom probila vrat. Ona je ležala mrtva na podu sobe, prenose 24sata.

Istražujući slučaj policija je pronašla još dva tijela i to u stanu u Wittingenu koji je pripadao Farini C. U njemu su pronašli mrtvu ženu (35) koja je bila ljubavnica Farine C. te mrtvu djevojku (19).

Identitet djevojke se još istražuje, ali prema prvim informacijama možda je riječ o Carini U. koja je nestala prije nekoliko godina. Ona je, pokazala je istraga, bila u kontaktu s Torstenom W. i sa sektom.

PROČITAJTE: Što je okultizam i koje opasnosti se kriju iza okultnih praksi?

Žena i djevojka pronađene u stanu nisu ubijene samostrelom i nisu pronađeni tragovi nasilja. Kako su točno umrle, još se istražuje.

Torsten W. je ranije živio na jahačkom imanju, a troje ubijenih koji su pronađeni u gostionici su često boravili u Austriji i išli su na srednjovjekovne festivale, piše OE24.