Pjevač i njegova majka su napravili duet i očarali svijet svojom nevjerojatnom izvedbom poznate pjesme. 

Zamislite da ste mladi i talentirani glazbenik te se pokušavate probiti. Kako biste to učinili? 

To je na umu mnogih glazbenika diljem svijeta. Naravno, mnogi koriste Internet kako bi podijelili svoj talent sa svijetom, ali je tu i dalje previše konkurencije. Što onda treba učiniti kako biste bili drugačiji? 

Jordan Rabjohn je jedan od onih mladih glazbenika koji su možda otkrili tajnu uspjeha. Koja je tajna? Pa, Jordan je napravio duet sa svojom mamom. 

Tijekom karantene, Jordanova mama, Katherine, je shvatila da ima viška slobodnog vremena. Katherine je uvijek ohrabrivala Jordana u nastojanjima da postane glazbenik. 

Ona je isto vrlo talentirana pjevačica koja nikada nije dobila priliku podijeliti svoj glas sa svijetom. Jordan ju je tako pitao bi li htjela s njim snimiti duet za Youtube. 

Katherine je pristala te su počeli uvježbavati duet na pjesmu „Rise Up“ od Andre Day. Nakon nekoliko pokušaja bili su spremni za snimanje. 

Snimka počinje Jordanom koji pjeva prve stihove pjesme: „You’re broken down and tired of living life on a merry-go-round“ (hrv. Slomljen si i umoran od života kao na vrtuljku) uz klavir u pozadini. Dok Jordan pjeva pojavljuju se i snimke njegove majke koja sluša sa slušalicama na ušima. 

VIDI OVO: Duet oca i kćeri donosi mir i radost milijunima diljem svijeta

Čim je Jordan otpjevao početak pjesme, Katherine je započela svoj dio i počela pjevati: „And I’ll rise up, I’ll rise like a day, I’ll rise up, I’ll rise up unafraid“ (hrv. I ustat ću, ustat ću kao dan, ustat ću, ustati bez straha). 

Nakon nekoliko stihova majka i sin počinju pjevati zajedno, pokazujući koliko su im glasovi slični, ali i različiti. 

Na kraju se mogu vidjeti snimke na kojima se Jordan i Katherine smiju između pjevanja stihova. Čini se da je Jordan naslijedio osobnost i talent od svoje mame. 

Nakon toga su majka i sin podignuli nekoliko poruka prema kameri. Na prvoj je pisalo da je ta pjesma za sve one koji se osjećaju potišteno tijekom tog teškog vremena. 

Kada u promijenili poruke, na Katherininoj je pisalo da joj nedostaju roditelji i drugi članovi obitelji, a na Jordanovoj da mu nedostaje njegov frizer. 

Snimka je objavljena na YouTubeu gdje je postala iznimno popularna i dobila preko 119 000 lajkova. 

Čini se da mjerilo uspjeha nije nova frizura ili određena odjeća nego, očito, ljubav prema majci.