Pjevačica Demi Lovato se krstila u istoj rijeci u kojoj se Isus krstio
Foto: Instagram

Tijekom posjeta Izraelu, pjevačica Demi Lovato krstila se u rijeci Jordan, istoj rijeci u kojoj se Isus krstio.  

Demetria Devonne Lovato (poznata kao Demi Lovato) američka je pjevačica, tekstopisac i glumica iz Los Angelesa. Pop umjetnica odgajana je kao kršćanka s židovskim korijenima, što je njezinu vezu s Izraelom učinilo vrlo jakom.

Nedavno je Demi posjetila Izrael i proslavila ga krštenjem u rijeci Jordan, istoj rijeci u kojoj je Isus kršten. Nagrađivana umjetnica na svom Instagramu objavila je događaj koji će pamtiti.

VIDI OVO: Je li krštenje neophodno za spasenje?

„Ja sam američka pjevačica. Odgojena sam kao kršćanka i imam židovske pretke. Kad mi se pružila nevjerojatna prilika da posjetim mjesta o kojima sam tijekom odrastanja čitala u Bibliji, rekla sam DA”, napisala je pjevačica u objavi na Instagramu.

View this post on Instagram

I am an American singer. I was raised Christian and have Jewish ancestors. When I was offered an amazing opportunity to visit the places I’d read about in the Bible growing up, I said yes. There is something absolutely magical about Israel.  I’ve never felt such a sense of spirituality or connection to God…something I’ve been missing for a few years now.  Spirituality is so important to me…to be baptized in the Jordan river – the same place Jesus was baptized – I’ve never felt more renewed in my life. This trip has been so important for my well-being, my heart, and my soul.  I’m grateful for the memories made and the opportunity to be able to fill the God-sized hole in my heart. Thank you for having me, Israel 💗

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

U srpnju ove godine Demi je proslavila godinu dana čistoće nakon predoziranja lijekovima. Krštenje u rijeci Jordan dalo joj osjećaj obnove i duhovne povezanosti s Bogom, rekla je pjevačica.

Ima nešto apsolutno čarobno u Izraelu. Nikada nisam imala takav osjećaj duhovnosti ili povezanosti s Bogom … nešto što mi nedostaje već nekoliko godina. Duhovnost mi je toliko bitna … da se krstim u rijeci Jordan – istom mjestu na kojem je Isus kršten – nikad se u životu nisam osjećala tako obnovljenom”, dodala je.


Tijekom posjeta Izraelu, posjetila je i Zapadni zid, Yad Vashem i spomen holokausta.

“Ovo je putovanje bilo toliko važno za moju dobrobit, srce i dušu”, rekla je. “Zahvalna sam za uspomene i priliku da mogu ispuniti rupu veličine Boga u mom srcu. Hvala ti što me imaš, Izraele.”