policajac posvojio dijete beskućnice
Snimka zaslona: YouTube

Policajac iz Novog Meksika je nedavno posvojio dijete jedne beskućnice nakon što je vidio kako se ona i njezin prijatelji drogiraju na ulici.

Prema izvješćima smo saznali da je pozornik iz grada po imenu Albuquerque po imenu Ryan Holets u rujnu istraživao slučaj vezan za pljačku trgovine kada je iza zgrade opazio dvoje ljudi: muškarca i ženu.

Uključio je kameru koju je nosio sa sobom i prišao im nakon čega je vidio kako je žena nešto ubrizgala preko igle u muškarčevu ruku. Nakon što je vidio ovo Holets je vidio još nešto: žena, čije je ime i prezime Crystal Champ, koja je imala 35 godina, bila je trudna.

Rekla je policajcu kako se nalazi u sedmom ili osmom mjesecu trudnoće i kako je ovisna o drogi. Nakon što je to rekla policajcu žena je počela plakati. Rekla je i kako se nada kako će netko, nakon što ona rodi dijete, to dijete i posvojiti.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Holets je nakon ovoga osjetio kako ga Bog ”gura” u smjeru toga kako treba pomoći toj ženi. Nedugo nakon toga, Holets je iz svoga novčanika izvadio sliku na kojoj su bili njegova žena i četvero djece i pokazao je Crystal, nakon čega se ponudio kako bi on mogao biti taj tko će posvojiti njezino dijete.

„Jednostavno sam u svemu ovome osjetio kako me Bog vodi“, rekao je Holets za CNN. „Bog nas je u stvari doveo na isto mjesto tako da se sve ovo može dogoditi. U stvari ne mogu ovo što se dogodilo objasniti niti na jedan drugi način.“

Nakon svega ovoga Crystal Champ je bila zapanjena. Holets, umjesto da uhiti ženu i protiv nje podnese kaznenu prijavu zbog zloupotrebe opojnih sredstava, otišao je svojoj obitelji i svojoj ženi objasnio kako je pronašao ovisnicu koja je beskućnica i još k tome trudna te kako se ponudio ne bi li posvojio njezino, još uvijek nerođeno dijete. Njegova žena se odmah s time složila, jer su i ona i Ryan već prije razmišljali o tome kako bi voljeli posvojiti dijete.

„Osjetili smo kako nas Bog poziva u ovome“, rekla je Rebecca Holets za CNN. „Ovo u vezi posvojenja je bilo pohranjeno u našim srcima već dugo vremena.“

I Ryan i Rebecca su oboje bili prisutni za vrijeme porođaja. Djetetu su, nakon što je rođeno, nadjenuli ime Hope (ili na hrvatskom – ”Nada”). Dijete je odmah nakon rođenja podvrgnuto postupku odvikavanja od droge (s obzirom na to da se ovisnost sa majke prenijela i na dijete), no ono što je jako dobro jest to da je dijete sada dobro i da se nalazi u svome domu sa svojom novom obitelji.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Crystal je nakon ovoga rekla kako je sigurna da je postupila ispravno time što je svoje novorođeno dijete dala na posvajanje. Bila je svjesna toga kako ona u ovome trenutku jednostavno nije bila sposobna odgajati i podizati dijete. Crystal je nažalost još uvijek beskućnica i još uvijek se muči s ovisnošću. Često puta plače na spomen i opis njezine situacije.

„Ja sam odustala. Jednostavno sam odlučila kako će ovo biti moj život,“ rekla je. „Koliko god se ja trudila maknuti od ovoga, sve ovo, ovakav način življenja se jednostavno vraća i konstantno mi upropaštava život.“

Crystal je bila vrlo zahvalna zbog toga što je obitelj Holets odlučila posvojiti njezino dijete. Rekla je kako bi svijet bio puno ljepše mjesto kada bi u njemu bilo više ljudi poput Ryan i Rebecce.

„Tako sam zahvalni, blagoslovljeni i radosni zbog toga što nam je omogućeno da Hope bude članica naše obitelji,“ rekao je Ryan. „I ne, to nije bila slučajnost. To je bila providnost.“