Policija odala počast hrabroj djevojčici koja je pomogla majci u borbi protiv napadača

Hrabra djevojčica krenula je u akciju da zaštiti svoju majku tijekom pokušaja pljačke. Policija joj je odala počast za hrabro djelo!

9-godišnja Journee Nelson i njezina majka Danielle Mobley nedavno su napuštale trgovinu u West Palm Beachu na Floridi kada se dogodilo nezamislivo. Muškarac u sivoj majici s kapuljačom prišao je Danielle kod njezina auta i počeo je napadati, pokušavajući joj ukrasti torbicu.

“Mučili smo se oko torbice. Gurnuo me na tlo”, prisjetila se Danielle.

Mala kći hrabro je pokušala zaštititi svoju majku

Na snimci se vidi da je napadač 29-godišnji Demetrius Jackson. Prije nego što su majka i kćer izašle iz supermarketa, stajao je u kutu supermarketa i čekao žrtvu kojoj će ugrabiti torbicu. Krenuo je za Danielle.

Ali neočekivano, djevojčica je dotrčala do stražnjeg dijela automobila i pohrlila na napadača koji je tukao njezinu majku. Nekoliko puta ga ga je udarila šakom u lice, zgrabila torbicu i pobjegla.

“Uzvratila sam, jer sam morala spasiti svoju majku”, rekla je Journne, koja je u jednom intervjuu nakon toga rekla da je to bila prva reakcija u tom trenutku.

VIDI OVO: Djevojčica (4) prešla 8 kilometara kroz ŠUMU PUNU VUKOVA kako bi spasila baku

Načelnik lokalne policijske postaje pozvao je širu javnost da se osobno ne bavi sličnim situacijama i ne izlaže se opasnosti. Ali je pohvalio djevojčicu i darovao joj medalju i priznanje za hrabrost.