Foto: Lifesitenews/Bitno.net

Amaterska snimka objavljena na internetu zabilježila je trenutak kada je kineski policajac spasio život malenoj djevojčici i izvukao je iz zahodske školjke javnog WC-a u Pekingu gdje ju je, prema svim indicijama, bacila njezina mama nedugo prije toga, prenosi Bitno.net.

Policija je došla u javni WC nakon što su stanari prijavili kako čuju dječji plač koji dolazi iz zahodske školjke. Došli su tamo i vidjeli šokantan prizor – beba, novorođenče, bila je bačena u odvod školjke.

“Glava joj je bila prema dolje, a tijelo joj je sve više klizilo u odvod. Mogli smo samo vidjeti dio njezina stopala. Mislili smo razmontirati WC, ali shvatili smo kako će to biti prekasno. Odlučio sam je izvući, uz sav rizik”,  ispričao je lokalni šef policije Qian Feng medijima.

Njegov  potez pokazao se ispravnim. Beba je preživjela i trenutačno se oporavlja. Očevici su ispričali kako je iz WC nedugo prije nego se čuo plač izašla mlada žena. Vjerojatno se porodila u tom javnom zahodu i potom bacila dijete u školjku.

Mediji pišu kako je vjerojatno riječ o još jednoj tragičnoj posljedici ‘politike jednog djeteta’ koju kineske vlasti surovo sprovode i koja je dovela do selektivnog abortiranja ili napuštanja ženske, ali i muške novorođenčadi.

https://www.youtube.com/watch?v=MXAIhqmz6es

Cijeli članak pročitajte na portalu Bitno.net