Ono što je tek posvojeni dječak rekao na sudu, sve prisutne je ostavilo bez riječi

“I tko primi jedno ovakvo dijete u moje ime, Mene prima.” (Mt 18, 5)

Mandi i Tyler Palmer godinama su pokušavali da Mandi ostane trudna, ali bez previše uspjeha. Shvatili su da ne mogu imati svoju djecu. Ono što je otežavalo situaciju jeste da Mandi ima jako kompliciran oblik Crohnove bolesti.

Snimka zaslona: YouTube/Liftable

Više puta su čuli da je potrebno više roditelja koji mogu posvojiti djecu u njihovom naselju, te su odlučili probati s posvajanjem. Razgovarali su o tome i prijavili se na tečajeve kako bi naučili više o posvajanju djeteta. Nakon tjedan dana, dobili su dozvolu i tada je u njihov život ušao Hunter.

Snimka zaslona: YouTube/Liftable

Hunter je prvo morao provesti godinu dana s njima, a oni su prvobitno bili samo njegovi skrbnici. Tek tada su mogli započeti proces posvajanja. Otišli su na sud i započeli cijeli proces, te su čak pozvali svoje prijatelje i obitelj da budu na sudu uz njih.

Snimka zaslona: YouTube/Liftable

To je bio jako emocionalan trenutak za sve njih, pogotovo kada je sudac izgovorio Hunterovo novo legalno prezime. Kada je čitao sudsku odluku, Hunter je pogledao Tylera i izgovorio jednu riječ koja je cijeli trenutak učinila mnogo ljepšim: “Tata!”