Požar je zahvatio utočište za konje te ga potpuno uništio. Vlasnica se bojala da konji nisu preživjeli, no dogodilo se pravo čudo. Bog je sačuvao ove predivne životinje.

Patty Bishop je bila inspirirana da otvori svoje utočište za zlostavljane konje nakon što se zaljubila u te divne životinje. 

Ona ima multiplu sklerozu te je jedno vrijeme bila paralizirana. Da nije bilo njezinog konja, Patty kaže da ne bi bila ista osoba kakva je danas.

Tako je otvorila Hyslop Horse Haven u Jamulu, Kalifornija – predivno utočište koje je primalo i rehabilitiralo zlostavljane i zanemarivane konje. 

No, danas tamo nema ničega osim pepela i otpada. Utočište je potpuno uništila vatra koja je harala Kalifornijom. 

Dok su Patty i njezina obitelj gledali kako plamenovi idu prema njihovoj voljenoj farmi, shvatili su da su usred noćne more. 

VIDI OVO: Konju je prijetila smrt nakon što je pao u rijeku, no jedna žena je brzo reagirala

Patty je zadnja napustila utočište jer nije htjela ostaviti svoje životinje da umru. 

Nakon što se vratila vidjela je da je sve izgorjelo i da je utočište uništeno. No, njezin najveći strah je bio da su i sve njezine životinje bile izgubljene u plamenu. 

Na njezinu sreću dogodilo se pravo čudo te se njezini strahovi nisu obistinili. Bog ih je sačuvao! Pogledajte razvoj ove situacije u priloženom videu: