Poznatog američkog glumca ostavila žena zbog njegove vjere u Isusa

Poznatog američkog glumca žena ostavila zbog vjere u Isusa
Snimka zaslona

Poznatog američkog glumca Chrisa Pratta je ostavila žena jer nije mogla podnijeti njegovu vjeru u Boga.

Nakon što mu je sin rođen nekoliko tjedana ranije, glumac Chris Pratt se u potpunosti okrenuo vjeri u Boga koja ga je razdvojila od supruge, ali i – godinu dana nakon razvoda – spojila s novom ljubavi.

Tako su ih paparazzi snimili kako napuštaju crkvu nakon bogoslužja i odlaze na večeru kod njezine majke.

Prošlo je točno godinu dana otkako su glumci Chris Pratt (39) i Anna Faris (41) – jedan od naizgled najstabilnijih holivudskih parova – objavili da su se odlučili razvesti.

PROČITAJTE: Chris Pratt pred milijunima gledatelja MTV-a govorio o Bogu

Nakon razvoda Chris je viđen u društvu najstarije kćeri Arnolda Shwarzeneggera, Katherine (28).

Par je spojila predana vjera u Boga – on je pentekostalac, dok je ona odgojena katolički, a oboje često govore o tome kako su religiozni i dijele citate kojima oboje daju do znanja da im je religija vrlo važan dio života.

PROČITAJTE:   Američki glumac Chris Pratt posjetio dječju bolnicu i molio za bolesne
Foto: Facebook

O tome koliko mu je kršćanstvo važno, slavni je glumac progovorio u prošlogodišnjem intervjuu za Vanity Fair naglasivši da mu je vjera, koju je pronašao u tinejdžerskim godinama, zaokrenula život. Ipak, na početku svoje karijere nije mnogo govorio o tome – sve dok se prije pet godina nije susreo s teškim životnim trenutkom. Naime, tada je rođen njegov sin Jack kojeg je dobio s Annom Faris. On je rođen devet tjedana ranije s manje od dva kilograma zbog čega je mjesec dana proveo na intenzivnoj njezi.

PROČITAJTE: Chris Pratt otkro da je izvor njegove snage Isus Krist, a posebno OVAJ biblijski stih

Chris je nakon tog teškog iskustva i sretnog završetka počeo sve više govoriti o svojoj vjeri i o tome da mu je molitva najviše pomogla da izdrži to razdoblje. Ipak, posvećenost vjeri ga je naposljetku odvela u drugom smjeru te su njegovi snažni vjerski stavovi bili jedan od razloga za razvod od Anne Faris, piše Gloria.

Reci što misliš