Prerano rođene trojke

Za trojke je opasno kada se rode prerano. Trojke koje se rode u normalnom terminu su ionako mnogo manje od obične bebe tako da je vrlo opasno da se rode ranije.

Priča Becki-Jo pravo je čudo upravo zbog toga. Prerano je rodila trojke koje su pravim čudom preživjele.

U njezinoj obitelji nije bilo povijesti trojki te se šokirala kada je otkrila da očekuje tri bebe, a ne jednu.

No dočekali su ih otvorenih ruku. Ona, njezin suprug i kćer bili su jako sretni što će im obitelj odjednom jako narasti.

VIDI OVO: Kada se probudila, ova je mama trojki našla mrtvog sina

Na žalost, Beckina trudnoća bila je puna komplikacija. Nakon 31.-og tjedna liječnici su morali hitno djelovati. Izveli su hitni carski rez što je bilo jako riskantno. Nije bilo vjerojatno da će sve bebe preživjeti jer su bile jako malene. No bio je to jedini način.

Tada su na svijet došli Roman, Rocco i Rohan te su liječnici učinili sve što su mogli za njih.

Rocco je bio najmanji od sve tri bebe. Bebe su bile pod neprestanim promatranjem te su se jako dobro držale. Svakim su se danom sve više razvijale i rasle.

Nakon šest tjedana bilo je vrijeme da krenu kući. Još su uvijek bili maleni, ali su bili potpuno zdravi. Becki Jo i njezin suprug bili su jako zahvalni liječnicima. No ujedno su bili i prestrašeni. Teško se brinuti za trojke rođene na vrijeme, ali sada njihovi sinovi, koji su prerano rođeni, nisu više imali neprestano liječničku pomoć.

VIDI OVO: Majka i otac već imaju trojke, 7 godina kasnije liječnik ih je iznenadio viješću za koju su mislili da je nemoguća

„Najveći izazov mog života bilo je imati tri bebe. Nikada nisu bili u mojoj sobi tako da sam bila jako nervozna kada sam ih morala staviti na spavanje, pogotovo jer su bili još jako maleni”, rekla je Becki.

Liječnici su majci rekli da nije riječ o identičnim trojkama, no kako su dečki odrastali sve je više ljudi počelo ispitivati zašto su onda tako slični. Čak je i Becki imala probleme s razlikovanjem svojih sinova.

View this post on Instagram

Getting ready 👌🏻

A post shared by Becki-jo allen (@beckijo92) on

Becki je tada odlučila provesti testiranje kako bi odredila jesu li njezini dečki identični. Pogodite što? Bili su. Identične trojke rađaju se u jedan od 200 milijuna slučajeva.

Ove godine, dečki su krenuli u školu. Izrasli u u energične dječake koji se jako vole igrati. Odlično se slažu sa svima u razredu, ali postoji jedan problem – nitko ih ne može razlikovati.

Zaista će im život biti poseban, uvijek će imati dvije osobe koje su potpuno iste kao i oni. No, to je zapravo jako velik blagoslov jer neće morati prolaziti sami kroz život.