Preslatko mače trebalo je majku, a ova ženka dobermana ju je posvojila bez oklijevanja

U ovoj predivnoj priči, preslatko mače trebalo je majku, a ova ženka dobermana ju je posvojila bez oklijevanja. Mama doberman je pustila mače u svoje leglo štenaca te se svi jako dobro slažu. 

Ljubiteljica životinja, Brittany Callan, pronašla je usamljeno mače na poslu svog supruga te ga je odmah odvela kući. No, pitala se što dalje? 

Brittany je jako brzo smislila odgovor – u leglo od 6 štenaca. 4 godišnja ženka dobermana imenom Ruby oštenila je mnogo malenih psića dva tjedna prije nego je mačić stigao u dom. Na svu sreću, Rubyni majčinski instinkti nisu vrijedili samo za njezine bebe. 

Ta je majka i prije posvajala bebe raznih vrsta životinja. Brinula se za bebe začiće, zamorce, piliće i pačiće. Brittany kaže da ih Ruby „liže kao da ih čisti, kao da im je prava majka.“ 

Mama doberman je posvojila mače bez oklijevanja

Kao što se Brittany i nadala, mama doberman je posvojila mače bez oklijevanja. 

Prije nego se mače potpuno uklopilo u obitelj, trebalo mu je ime. Odlučili su nazvati ju Ramblin’ Rose! 

Ruby je prvi put upoznala Rose kada ju je Brittany držala u rukama. Ona je njuškala mače te ju je odmah prepoznala kao bebu kojoj je trebala pomoć jer ju je počela lizati kao kada bi čistila svoje bebe. Rose je sve to brzo shvatila te se pridružila svojoj braći psićima za vrijeme hranjenja. 

VIDI OVO: Doberman je zgrabio bebu: Majka u trenu shvatila opasnu istinu

Za svaki slučaj, Brittany je nabavila malo formule za mačiće da Rose dobije sve potrebne nutrijente za rast i razvoj. Nakon što ju je Ruby posvojila, Rose je počela brzo rasti te se odmah jako udebljala. 

Kao što bi nosila svoje štence, Ruby nježno nosi Rose u ustima oko kuće. Brittany je čak primijetila da joj je Ruby ponekad davala dodatnu pažnju. 

#ramblingrose is purring ♥️ Snuggled in with momma ruby #dobermanadoptsakitten

Objavljuje Brittany Callan u Četvrtak, 2. rujna 2021.

Psići nisu primijetili da je njihova sestra drugačija od njih

Štenci uopće nisu primijetili da je njihova nova sestra išta drugačija od njih. Ona je bila dobrodošla na hranjenju, igranju i spavanju. 

Na žalost, Rose neće moći još dugo biti sa svojom posvojenom obitelji. Drugi psi obitelji Callan nisu tako dobri prema mačkama kao Ruby. Obitelj je pronašla smještaj za Rose kod svojih rođaka gdje će zasigurno uživati. 

Ima li što ljepše od ove priče? Ljudi mogu naučiti jako važnu lekciju o bezuvjetnoj ljubavi iz načina na koji se životinje ponekad odnose jedne prema drugima. Ruby je jedna jako posebna mama.