U dječaka (3) zarobljenog u automobilu je udario vlak, a ono što je uslijedilo dokazuje da Bog djeluje među nama

Bog je poslao anđela čuvara u automobil kako bi zaštitio 3-godišnjeg dječaka.

Priča o dječaku zarobljenom u automobilu u kojeg je udario vlak samo još više dokazuje da Bog djeluje među nama.

Mikayla Davis nije mogla izvući svog trogodišnjaka na vrijeme iz sjedalice u autu. U agoniji je gledala dok se vlak zabijao u mjesto gdje je on sjedio. No priča o dječaku zarobljenom u automobilu u kojeg je udario vlak samo još više dokazuje da Bog djeluje među nama.

Dječak zarobljen u automobilu

Dan je započeo sasvim normalno. Mikayla Davis se vozila sa svojoj sestrom Jennom, a njezin je trogodišnji sin bio na stražnjem sjedalu. No dok je prolazila preko pruge nešto se užasno dogodilo.

Kada je Mikayla bila na sred pruge rampa je prestala raditi te je pala ispred njih zbog čega su ostale zarobljene na pruzi. Jenna je povikala sestri da se makne unatrag, ali je bilo prekasno. I stražnja je rampa pala te su ostale zatočene na tračnicama.

Bez ikakve mogućnosti da se pomaknu autom, morale su pobjeći iz vozila. Iskočile su te su brzo pokušale izvući Camdena iz sjedalice dok je vlak išao prema njima.

„Nismo razmišljale hoćemo li mi umrijeti. Samo smo htjeli da se on spasi“, rekla je Mikayla.

Mikayla se spotaknula te je pala licem na zemlju. Jenna je uspjela otvoriti stražnja vrata, ali nije bilo dovoljno vremena. Dok su vrata bila otvorena vlak se zabio u mjesto gdje je bio Camden.

„Onesvijestila sam se“, rekla je Mikayla, „To se zaista dogodilo. Sve čega se sjećam jest da sam ga pokušala izvući van, a kada se vlak zabio u automobil pala sam u nesvijest. Mislila sam da mi je sin mrtav.

Božanska intervencija

Mikayla se bojala najgoreg. Nije se mogla natjerati da pogleda u auto. No tada joj je sestra rekla: „Plače. Idi po njega.“

Mikayla je požurila do potpuno uništenog automobila te nije mogla vjerovati.

„Vidjela sam da je živ. Bila sam tako sretna“, prisjetila se.

Camden je bio uplašen i u suzama, ali je bio živ!

„Nismo očekivali da ćemo ga čuti kako plače. Bio je to najljepši zvuk na svijetu“, rekla je Jenna.

Iako je bio uplašen, Camden nije bio ozlijeđen. Svi, uključujući i hitnu službu koja je kasnije došla, smatraju da je to pravo čudo. Bog je očito poslao anđela čuvara u auto kako bi zaštitio tog dječaka.

VIDI OVO: Dječak je u sirotištu zamalo preminuo od gladi, no jednoj strankinji je Bog pokucao na srce

„Još je netko bio s njima. Nema sumnje u to – pogotovo kada vidite automobil“, rekla je Camdenova baka, Maureen Davis.

Teško je ne složiti se kada pogledate fotografiju sudara.

On je tvoja slava, Bog tvoj, koji je radi tebe učinio velika i čudesna djela što su ih vidjele tvoje oči.“ (Ponovljeni zakon 10,21).