NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričePronašla je 72 tisuće eura i vratila ih vlasniku, a ovakvoj nagradi...

Pronašla je 72 tisuće eura i vratila ih vlasniku, a ovakvoj nagradi se nije nadala

Samohrana majka je na smetlištu pronašla vreću s čekovima u vrijednosti od 72 tisuće eura koje je vratila vlasniku.

Uglavnom možemo vidjeti muškarce koji rade na smetlištu, ali kada ljudi jednostavno nemaju drugog izlaza, onda moraju prihvatiti bilo kakav posao kako bi zaradili za sebe i svoju obitelj.

Upravo u takvoj situaciji se našla i mlada žena Ana Cruz, koja je jedina žena koja je ikada radila na ovom smetlištu.

Ana Cruz ima samo 23. godine, samohrana je majka kojoj je bio jako potreban novac, ali nitko je nije htio zaposliti na nekom drugom radnom mjestu.

Kada je započela raditi na smetlištu, nekoliko dana kasnije našla je vreću u kojoj se nalazilo mnogo čekova. Sve to je bilo na ime jedne od bolnica koje se nalaze u Sao Paulu, te kada se sve sabere, njihova vrijednost iznosi oko 72.000 eura.

Nimalo nije razmišljala što bi trebala učiniti s njima, nego je odmah pronašla kontakt telefon od te bolnice i ispričala im o novcu.

Tom prilikom su došle i mnoge televizijske kuće, koje su htjele napraviti priču o poštenoj djevojci. Jedan čovjek dok je gledao sve to, primijetio je da djevojka može se baviti modelingom, kao i da ima veliki talent za to.

Pozvao ju je, obavili su razgovor, a nekoliko dana posle Ana se našla na velikim bilboardima diljem grada, bila je i na jednom trgovačkom centru.

Proglasili su je prelijepom, šarmantnom, zgodnom ženom koja je radila na smetlištu kako bi preživjela, a na kraju, počela je zarađivati novac zbog modelinga.

Njezina priča obišla je cijeli svijet, a svi su oduševljeni onim što je učinila.